Solarna Svetilka Votlih Svetlobe In Sence Korak Svetlobe Dekorativna Nepremočljiva Sončni Vrt Svetlobe Sončne Svetlobe LED Za Dvorišču

0 ★
(0)

€27.13   €17.09

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m469977

Opis Izdelka

[ Sončne Luči]- PANMO sončne ograjo luči imajo toplo bela .Občutljivo Izdolbla-out vzorec dodaja lepo estetsko vaš vrt in ograjo.

[Auto ON/OFF]- Sončna Paluba Luči se napaja popolnoma sončni svetlobi.Sončne celice absorbira sončno svetlobo in jo shrani za vgrajene polnilne baterije Ni-Mh AA 600mAh baterijo, in se samodejno vklopi ob mraku.Približno 6-8 ur dnevno polnjenje lahko zagotovi 10-12 ur osvetlitve, brez električne dajatev je potrebno in ne odpadne energije.

[Edinstveno Zasnovo in Široko Uporabo ]- Z edinstveno lampshade, ki je videti kot Transformatorji logotip.Sončne luči prostem vrt lahko uporabljate kot lep dom dekoracija za ograjo, korak, post, terasi, dvorišču, na verandi in steno.Te prelepe dekoracije, ki bodo dodali vintage lepota na noč.To je tudi dobra izbira kot darilo.

[IP54 Nepremočljiv & Odporna na Vremenske]- sončne prostem luči so narejene iz visoko trdnostjo ABS materiala, in opremljen z visoko kakovostno poli-silicijeve sončne celice, s IP54 nepremočljiva.To ograjo na prostem post lahko razsvetljave delo običajno v različnih vremenskih razmerah, npr.: dež, sneg, zmrzal itd.

Barva:črna

Material:ABS

Vsebina Paketa:

2 x Sončna Paluba Luči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na Matterhorn.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na Matterhorn.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: REFURBISHHOUSE

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

Je Svetil Vključeni: Da,

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki