L1300 UV Tiskalnik Zdravljenju Lučka Za Črnilo Hitro Sušenje UVLED Zdravljenju Lučka Za L1390、L1400 Tiskalnik Spremembe

0 ★
(0)

€64.20   €46.23

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m484057

Opis Izdelka

kontaktni podatki:

TEL/WhatsApp/Wechat: +86 18126454997

ali pošljite E-pošto na mene: [email protected]

[email protected]

Če potrebujete veliko miru, prosimo, obrnite na nas za naročilo cena za nakup v razsutem stanju .

Uporaba uv žarnica:

UV LED zdravljenju tekočinsko hlajenje svetilka uporablja za UV ploščad tiskalnik/tiskarski stroj/sitotisk za kavo/pad tiskanje pralni/offset printing machine/flexo tisk, pralni/porjavelost pralni/prevleko za kavo/znak za kavo/PCB board tiskanje/High-speed znak za kavo/ digital inkjet tiskalnik, itd.

To je primerna za UV črnila、UV črnila、UV lak、UV barve、UV lepilo、UV-shadowless lepilo、elektronski lepilo、vezje tiskanje、PCB vezje、 zeleni olje tiskanje、različnih tiskom、mehko film porjavelost、UV elektronski lepilo、shadowless lepilo dring in sušenja.

UV LED zdravljenju nitko, primerna za Epson, Ricoh, Konica, Kyocera, Seiko, LAKA tiskalno glavo .

Standard valovna dolžina UV LED čip je 395nm ,valovna dolžina se lahko meri glede na zahteve strank.

Naše izdelke podjetja:

UVLED lučka za osvetlitev test:

UVLED lučka za uporabo:

Podjetje odpremo embalažo:

Profil Podjetja:

Naše podjetje ima sedež v Shenzhen, guangdong.To je strokovni ponudnik UVLED uporabe rešitve vključitev R&D, proizvodnja, prodaja in poprodajne.

Trenutno ustrezne integrirane rešitve so bile pobude za področja digitalni tisk, kompakten sistem, predelava lesa, žice, navzkrižno povezovanje, lepilo spusti plastike, svila zaslon offset tisk, itd.

Osvojil priznanje in zaupanje znanih proizvajalcev po vsem svetu.Zlasti, grafične industrije je bil zelo napredoval po vsem svetu.

Strokovno zagotoviti UVLED uporaba rešitve.Obstoječe rešitve vključujejo UVLED površini vir svetlobe, UVLED skladu vir svetlobe, UVLED točke vir svetlobe, obsevanje vir svetlobe, En prehod vir svetlobe, plastični spusti vir svetlobe...

Naše vrednote so "celovitost", "inovativnost", "hitrost" in "gratefulness".Skozi odnos "storitve na prvem mestu" bomo "ustvarili win-win situacijo" s strankami in partnerji, in postala inovativna in trajnostna družba.

UVLED pogostih težav in odpravljanje težav:

1. Celoten sklop UV svetilke ni na

1.1. Najprej preverite, ali je UV-polje za nadzor vklopljen, in nadzorna plošča gumb za delovanje indikator deluje normalno.

1.2. Ko je gumb za vklop stikalo UV lučka sveti, zelena lučka na UV napajanje je vključeno.Če ne sveti, preverite, ali je gumb stikalo je poškodovano in ali je varovalka prepihani.

1.3. Najprej preverite, ali je povezovanje žic na UV polje za nadzor padla, slabo vizitko in svoboden.Vodne pipe in vodne poti so blokirane, in voda je pot blokirana, in prikaz glavnega odbora hladilnik je prikazano.

1.4. Preverite, ali je 3-24V na signalno linijo koncu nadzor vrstici, ali signalna črta koncu kratkega stika nadzor line je priključen.Ali je glavni odbor, nadzorni izhod signala je normalno.

1.5. Če ni težav z krmilnega signala terminala lahko opazovali ssd kazalniki od zunaj stroja.Če vse ssd kazalnikov ni vključena, morda ne bi bilo 3-24V stikalo majhne napajanje vhoda signala.Preverite, ali je linija je padla.in svoboden.Opomba: Če krogotok je blokiran, glavni odbor hladilnik prikaže koda napake, ki se bo prav tako povzročajo vse ssd kazalniki biti izključeno.

2. Dve UV svetilke samo vklopite ene svetilke

2.1. Preverite, ali je napajalni napetosti signal pisanja na signal linije koncu nadzor vrstici, ali signalna črta koncu kratkega stika nadzor line je priključen.Prav tako upoštevajte, da notranji ssd lučka vklop in izklop.

2.2. Preverite, ali je UV lučka za napajanje kabel je zrahljan ali ni.To je zamenljivo povezavo sodnik škode UV žarnico.Če je nadomestna žarnica je mogoče vklopiti, to pomeni, da ni nobenega problema, z UV žarnico.

2.3. Preverite, ali je UV lučka za napajanje kabel je pokvarjen.

3. UV samo luč zasveti pol ali ne, za obdobje

3.1. Preverite, ali je UV lučka napajalni kabel je pravilno, obstajajo 4 jedra ali 6 jedra, ali je napajalni kabel ni pravilno vstavljena, in ali je kabel, ki je pokvarjen.

3.2. Preverite, ali pogonu ssd kazalnika je na in izklop.Če je ne sveti, preverite napajalno napetost na obeh koncih ssd rele, da vidim, če je napajalna napetost vhod.Odkrivanje metoda: črna meter od multimeter dotakne negativnega pola stikala majhne napajanje in rdeče pero dotakne pozitivni priključek polprevodniški rele izhod.Dotik negativnih priključek izhod ssd rele.Če izhod pogonu ssd, rele je napetost na pozitivnem polu in ni napetosti na negativne izhodni terminal, ssd rele je zlomljeno (lahko preizkusite brez moči.Če izhodni terminal priključen, mora biti uničeno. (Razčlenitev) V normalnih okoliščinah, nekaj njenih kontaktov, ki so blokirani (merjeno z multimeter, ko ni pod napetostjo), in videz, ni enostavno sodnik.Ko vezja je priključen, je padec napetosti na obeh koncih se lahko meri.Če je padec tlaka je velika v primeru prenesti, mora biti uničeno.

4. Tam je kondenza na UV lučka za glavo

Ta pojav je predvsem zato, ker je temperatura vode tank UV žarnico, ki je nastavljen na prenizko, ki povzroči, da je temperaturna razlika med notranjo in žarnice glavo, da je prevelika.Rešitev je, da nastavitev temperature vode rezervoar za blizu sobne temperature.

5. Moč uredbe

Nastavite ustrezno UV žarnico moči po različnih materialov strank.Nepravilna nastavitev moč, ki je prevelika, da bi lahko povzroči deformacije materiala, in premajhna moč povzroči pojav ne-sušenje.

6. UV lučka utripa

Preverite, ali je polprevodniški rele je normalno in ali je napajalni kabel poškodovan.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Trenutno: 3A

Garancija: 1 Let

Valovna dolžina: 395 nm

Svetlobna površina: 40*40 mm

Hlajenje Metoda: Vodno Hlajenje

Napetost: 35-40V

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Moč: 100w

Obsevanje Razdalja: 2-5 mm

Certificiranje: NOBEN

Postavka Vrsta: LED Žarnice

Številka Modela: 4040COB

Življenska Doba (ur).: 15000-20000

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki