Dinozaver Noč Svetlobe za Otroke, Srčkan Barvo Spreminja Silikonski Otroška Nočna Lučka z Dotikom Senzorja, Prenosni & Polnilna LED Postelj

0 ★
(0)

€23.27   €22.11

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m475147

Opis Izdelka

O tej postavki

✅ Pomirjujoča Barva Spreminja, Nočna Lučka - Cute dinozaver noč svetlobe z multicolors, ponuja mehko in pomirjevalno sijaj za otroke vseh starosti vožnje teme in zagotoviti vso noč spremljevalec za otroško spanje ali dojenja & vrtec.

✅ Enostavno Tapnite Nadzor - Stikala spodnji gumb ZA vklop/IZKLOP, da "ON", tapnite silikonski noč svetlobe v udarec s šibo barvo med bele, Rdeče, Zelene, Modre ali 7 Barvo Gradientni način, lahko izberete barvo, ki vam je všeč.Otroci noč svetlobe je neverjetno enostaven za otroke, da uporabljajo na igre ali spanjem.

✅ Baby Safe Noč Luč - iz igrača-razred, BPA-Free mehko & stroj silikonski material, led vrtec noč svetlobe je 100% varna za vašega otroka, da se učijo in igrajo.Brez ostrega roba, Ni ostre svetlobe, Nič slabega v očeh vaših otrok.

✅ Prenosni USB Polnilne - Vgrajen 1200mA polnilna litijeva baterija podpira več kot 8 ur sveti čas, ko popolnoma napolnjena, pogon za vrata micro usb, zaradi česar otroci night light prenosni za uporabo na kjerkoli.Napajalni Kabel Vključen.

✅ Odlično Darilo & Soba Dekor - dinozaver postelji svetilko ne le kreativna darila za družino, prijatelji, otroci, na Božič, Zahvalni dan, Novo Leto, dan itd., ampak tudi lep dekor za dom, spalnice, bari, trgovine itd.Dodaja, pop osebnosti v prostor.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Baterije Potrebno: Da,

Je Na Baterije, Vključene: Da,

Blagovna Znamka: ZAIXIAO

Telo Material: Abs

Slog: Novost

Vir Napajanja: Suhe Baterije

Uporaba: POČITNICE

Je Svetil Vključeni: Da,

Vrsta Baterije: AAA

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki