Trak Za Wc Znanja samolepilne Dekorativne Tesnilni Trak se Uporablja Za pomivalno Korito Wc, Kopalnica Kad Tla, Stene Rob

0 ★
(0)

€2.38   €1.64

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m258422

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1、【Lepa Tesnjenje】Z močno adsorpcije zmogljivosti, Izločevalniki Trak zagotavlja dolgotrajno tesnjenje učinek, ki prinaša popoln strokovni pogled na kuhinjo in kopalnico področjih.Ohraniti svojo hišo čisto in urejeno, je videti, kot nov, za dolgo časa, namenjen družinam.

2、【Močno Absorpcije Vode】Je Caulk Trak Trak je mogoče oprati in ponovno uporabiti.Uporablja ta trak za preprečevanje plesni ali blackening v območju, in to vas bo čisto in urejeno po nekaj minutah.Zaščito notranje pohištvo in stene iz kondenzacije.

3、【Visoko kakovostnega Materiala】iz nepremočljiva netkane tkanine in elektrostatično lepilo material,Caulk Trak je močnejši oprijem in oprijem kot tradicionalni PVC, 8 cm/3.15"(W), 280 cm/110"(L), okolju prijazna in neškodljiva .Nepremočljiva tesnilnih mas, Prilagodljiv PE tesnilni trak z gubo design, zložljiv 90 stopinj belo tesnilo za tesno tesnjenje spojev med stene.

4、【Enostaven za Uporabo】 lahko skrajšate Caulk Trakovi, lepilni Trak, da vez strešnik izločevalniki trak, kot ga potrebujete.Samo peel off in pritisnite samolepilni trak na površini v nekaj minutah.Palico s sušilcem za lase.Enostaven za uporabo, udoben in prihranek časa.Toplo opomnik - ogrevanje lepilo, z za lase lahko poveča lepljivosti.

5、【Široko Uporabo】Posebej za ravno, navpično, kotu ali drugih gladkih površinah, kot so steklene površine, na površini lesa, kovinske površine, pp površine, tile površino, in marmornih površin, vključno s stene, vrata, tla, itd.Uporabite Caulk Trak za Toaletni kot dekorativne dokončaj za kuhinjski pulti, umivalnike, stranišča, kopalnice, prhe, kadi, vedra, gasstoves, in steno sklepov.

Opis:

Izločevalniki Trak zagotavlja dolgotrajno tesnjenje učinek, ki prinaša popoln strokovni pogled na kuhinjo in kopalnico področjih.Ohraniti svojo hišo čisto in urejeno, je videti, kot nov, za dolgo časa, namenjen družinam.To je močna absorpcija zmogljivosti.

Specifikacija:

Ime:Caulk Trakovi, Lepilni Trak

Teža: 130 g

Skupna dolžina(o): 280 cm/110.24 v

Seznam vsebine:

Caulk Trak Trak*1

Opomba:

Dimenzije izdelka so vse izmerjene z roko, je rahlo napake, prosim, odpusti mi, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomembna: vam ponujamo visoko kakovostne poprodajne storitve, prosimo, bodite prepričani, da kupite.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate!

Dodatne Informacije

Material: Plastični

Podpora: Padec Ladijskega Prometa/Trgovina

Številka Modela: Izločevalniki Trak Caulk, Lepilni Trakovi za Wc Znanja

Vrsta: Caulk, Lepilni Trakovi za Wc Znanja

Poreklo: Celinska Kitajska

Funkcija: Izločevalniki Trak

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki