Macrame Lovilec Sanj, Tapiserija, Obesek Handwoven Steni Visi Tassel Tapiserija, Za Poroke Dnevna Soba Spalnica

0 ★
(0)

€33.42   €21.06

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m281737

Opis Izdelka

Macrame Lovilec Sanj, Tapiserija, Obesek Handwoven Steni Visi Tassel Tapiserija, Za Poroke Dnevna Soba, Spalnica, lepo kombinacijo elegance in boemski stil v tapiserija.To je ročno izdelan macrame steni visi z lepa nežna podrobnosti in lep meje.Macrame je super za spalnico, dnevni prostor, otroška soba, balkon, hodnik, delovna površina, ali kateri koli kraj, ki ga želite dodati strukturo in interesa, da vaše stene.

Boho dekoracijo sten Je simetrična oblika se prilega v vsako notranje zadeve.Tej steni visi je kot nalašč izjavo, da visi nad glavo postelja ali otroška posteljica, čez kavč, kamin plašč ali mizo, ali blizu okna in dodal, prijeten na dotik, da svoj življenjski ali delovni prostor.Super dekoracijo za zabavo, poroko ali kot foto rekviziti.

Izboljšano tassel banner skozi preprosto in elegantno obliko, natančno obrtniški kot presenetljivo umetniško delo.To je čudovit in praktično darilo za vašo družino ali prijatelji, tudi super za naselje stranke, rojstne dneve, poroke, Božič in veliko več!

Barva:Kot prikazano

Material:bombaž vrvi

tip:Macrame Lovilec Sanj, Tapiserija

Vsebina Paketa:

1x tapiserija

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: 100% Bombaž

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki