Naravni Čip Kamen Kroglice 100 g/Vrečko Zdravljenje Kristalno Kroglice Nezakonitih Naravnih dragih kamnov, Pisan Kamen Krog Izgubijo Kamen Kroglice Za

0 ★
(0)

€2.72   €1.77

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m276768

Opis Izdelka

Opisi:

1. 100% mešanih barv naravnih grobo kamen.

2. Naravna fluorite quartz crystal, vsak ima svoje edinstvene teksture, edinstveno darilo.

3. Fluorite je znan tudi kot "mehke crystal, pisane gemstone", ki pomaga odpraviti negativne energije, nakopičene v telesu in odstranite slabe sreče.

Specifikacije:

Tekstura: naravni nastanek, eachis edinstven

Velikost: približno 1-1.2 cm/0.39-0.47 cm v dolžino

Barva: barvita

Material: naravni kamen

Seznam vsebine:

100 g/pakiranje* mešane barve naravne grobo kamna

Obvestilo:

Ta izdelek je čisto naravno, ni natančno enako, vsak je edinstven, nekateri proizvodi so razpoke, ki so naravno oblikovan, se ne poškoduje.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Edinstvena Tekstura】Našega Naravnega Kamna Kroglice so visoko kakovostne gemstone kroglice z visoko polirani, gladke in sijoče površine, dober smisel za tako vizijo in dotik občutek.Vsak naravni kamen, noge ima svoje edinstvene teksture.

2.【Ohraniti Mir v Mislih】Naš Naravni Kristali pomagajo pri zdravljenju, meditaciji, strah, uspeh, blaginjo, wellness, duhovno prebujenje, psihično zavest, uravnoteženje, in mir uma.

3.【Lahki & Prenosni】Naše Mešane Barve dragih kamnov, so lahki in tudi majhne velikosti, ki je kot nalašč za vas, da vzamete povsod z našo vrečko za shranjevanje.

4.【Široko Uporabo】Naši Izgubijo Kamen Kroglice so ne samo za izdelavo beaded ogrlice, vendar se lahko uporabijo tudi za uhane, zapestnice, prstani, verižice, uho lisice, broške, pribor za lase in drugih nakit, izdelava preveč

5.【Edinstveno Darilo】Kupite naše Nezakonitih dragih kamnov, zlasti zato, da bi elegantna posebna darila za otroke, družino, prijatelje blizu, ali vaši učitelji.Uživajte kreacije in preživijo več časa z družino, prijatelji, ljubimci, ali otrok, veliko darilo za njih!

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Naravni Material: NO

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki