3 KOS noč Čarovnic Pet Klobuk, Ovratnik Mehka in Zračna Obleko Gor Pokrivala Ovratnik Dekor za Mačka Majhne Pse Kuža SP99

0 ★
(0)

€7.07   €4.81

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6882

Opis Izdelka

3 KOS noč Čarovnic Pet Klobuk, Ovratnik Mehka in Zračna Obleko Gor Pokrivala Ovratnik Dekor za Mačka Majhne Pse Kuža SP99

Opis:

Opis:

Halloween v Celoti Accessorized: Halloween Pet Klobuk, Ovratnik je kot nalašč za jutranje vaš jjeza za noč Čarovnic z krokar nagrobnik naglavni del, duh lok ovratnik in pisano kravato.

Edinstven Design: Vrane, nagrobniki in duha elementi, ki so predstavljeni na Psa Kostum Klobuk, Ovratnik.Dodajanje grozljivo vzdušje, vaš ljubljenček bo v središču pozornosti na noč Čarovnic.

Mehko in Udobno: Halloween Pes, Mačka Kostumi so izdelani iz odlične poliester in čutil material, ki je mehka, udobna in lahka, in vašega ljubljenčka psa ne bodo počutili umirjeno.

Enostavno Nositi: Pes, Mačka Halloween Klobuk, Ovratnik je enostaven za uporabo.Je pokrivala je določena z žico pas, tako velikost, se lahko prilagodi glede na vaš jjeza glavo obod.

Široko Prijave: Mačka Halloween Kostumi imajo širok aplikacije, ki se lahko uporablja za hišne vsakdanje obrabe, Halloween stranke, make-up stranke, in rojstnodnevne zabave.

Specifikacija:

Ime: Jjeza Halloween Kostum Cosplay

Material: Felt, Poliester

Barva: Barvita

Teža izdelka: 28g

Obvestilo:

1. Zaradi različnih monitorjev in svetlobnih učinkov, je dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.

Paket Vključuje:

1*Vrana Nagrobnik Naglavni Del

1*Duha Lok Ovratnik

1*Pisano Kravato

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta: Kostumi

Vrsta: mačke

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki