Jingdezhen Kung Fu Tea Cup Master Cup Jajčni Lupini Porcelana okrogla Drva Tea Cup Eno Skodelico Čaja Skodelico Čaja Pokal Keramični Teaware Čaj

0 ★
(0)

€47.13

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m8950

Opis Izdelka

Haru Sensei Oblikovalci

Značilnosti: Vsi Izdelki v Trgovini v Bistvu Podporo Prilagajanje, Začenši z Eno Vrstnem redu, in ga Lahko Načrtovani in Proizvedeni v Različnih Modelov, kot so Vzorci, Besedil in Oblik.

Storitev: Se Lahko Meri v Pokalu Telo Ali na Dnu Skodelice s Podpisom Ali Verz 10 Juanov, da Začnete Vsako Skodelico, Omejena na 5 Besed, Eno Skodelico Lahko Presega 1 Juanov.Posvetujte se Lastnik za Podrobnosti.

Podjetja Skupine za Nakup Prilagoditve: Vse Vrste Likov in Predmetov, ki se Lahko Načrtovani in Izdelani.Ne Pozabite, da Stik z Mano!

[Če želite Dodati Darilo Polje, se Prosimo Obrnite na službo za Spremembo Cen Ali Neposredno Naročite Darilni embalaži v Trgovini]]

Nakupovanje Navodila:

Porcelan Je Krhek.Če Zunanja Embalaža Je Ekstrudirani Ali Poškodovan, se obrnite Izdelek pred Kurir.Če Obstaja kakršno Koli Škodo, Prosimo, da Ga Zavrnete in se Obrnite na Telefonsko Številko na Kurir Takoj, da se Zmanjša Izguba Obeh Strank.Bomo Poskrbeli za Zamenjavo.Keramične Je Krhek.po Podpisu, To Je Potrjeno kot Ne Problem Privzeto.Nevarnost Škode po Podpisu Se ne More po-Prodaje!Če Je Pokvarjen Ali Poškodovan zaradi katerega Koli Razloga po Podpisu Ali Uporabo, Ne Bomo Vrnili, Ali Izmenjavo To.Prosimo, Preverite Blaga, Prvič po Prejemu in Previdno Preverite, preden Jo Podpišete.

Naši Izdelki So Vse Realne Slike.Ročnega dela, še Posebej v Peči Pečeni Izdelki, se Lahko Obrnete na Lastnika, da Posnamete Fotografije, da spoznajo Serija Sprememb.Če Se Proizvodi Vrnejo Zaradi Subjektivnih Razlogov, kot so Ročno Občutek, Barva Razlika in Velikost Tovornega Bo Plačal Sami.

Izdelek, ki Ste jih Naročili, Je Enak Sprejemu Tega Obvestila.To Ima Pravno Podlago.Prosimo, Zavestno ravnal v Skladu z Njim.

Stare Stranke Zagotavljajo 15-Dnevno Izmenjavo Storitev za Nakup.tako Dolgo, kot je Prodaja Povratne informacije Ni Dobro, jih Bo Zamenjal.

Dobrodošli na Add: 18107989046

Jingdezhen Gospod Qing Zen Čaj Estetike Co., Ltd.

Proizvodnja Direktor Mobilni Telefon: 13707982029 Juanov (Chen) Vrh

Lastnik Trgovine Tel: 18107989046 Xu Wan

Vsak od Nas Je izdelan Ročno, naj bodo Pozorni na Ravnotežje med Estetiko in Praktičnost.

Zdravljenje Vsakega Kupca, z Ljubeznijo, za Keramiko in Upam, da Živijo v Alibaba Ves Čas.

Naše glavne elemente: ročne Obrti, lončarstvo, keramika keramika, lončarstvo, vaze, lončarskih izdelkov, itd.!

Dodatne Informacije

Material: Keramika

Blagovne znamke: G. Qing

Uporabljajo uporabniki: Splošno

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Zmogljivosti: 1.0 L

Ali Čezmejno Izvoz Je Izključna: No

Slog: Minimalističen

Je to darilo: No

Poreklo: Celinska Kitajska, Jingdezhen

Patent: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki