Dildo, Vibrator Nosljivi Brezžični Daljinski upravljalnik Metulj Vibrator Sex Igrače za Ženske Klitoris Vigina Massager Erotična Odrasle Igrača

0 ★
(0)

€27.83   €15.31

Na zalogi
Oznake:

igrače vigina, ženska igrače opremljena, yelow ženska obleka, sklede spol ženska, ženska srčkan igrače, ženska igrače brez rokavov, ženska obleka playeros, vigina dokolenke, kako čisto vigina, kondom občutljive vigina

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m65538

Opis Izdelka

Značilnosti:

❤ Nosljivi, Design & Dual Motornih:lahko skrijete metulj vibrator v Vagino, tako da si lahko iz kjerkoli.G-spot in klitoris so spodbudile hkrati zaradi Dvojni Motor.

❤ Močnejši & Tišje: Nosljivi Klitoris in G-spot Metulj Vibrator z 10 vibracije načini bo nenehno spodbujajo vaš klitoris in G-spot, ki vam pomaga doseči orgazem.

❤10 Nastavitve Hitrosti: Pritisnite tipko vklop/izklop za 3 sekund, se bo z vibriranjem; Pritisnite drugo tipko, se je kmalu, da preklopite na način, da bo ustrezala vašim željam in uživajo neskončne sreče.

❤ Varnost in Nepremočljiv & Baterije: Ustvarjen, da se odlično prilegajo z vaše telo naravno krivulje, to nosljivi vibrator je izdelan iz najvišje kakovosti medicinskega silikona material za zagotavljanje varnosti.

Baterije Baterija vstavljena, ni potrebe, da se pripravi baterije.To je enostaven za čiščenje, pred in po uporabi.

Zasebnost Zagotovljena:

Bomo diskretno paket, neoznačeno embalažo, ki je zaupne dostava

Package Seznam:

1 x Vibrator

1 x kabel za Polnjenje

Dodatne Informacije

Vrsta: G-Spot

Število Kosov: Ena Enota

Spolnost: No

Blagovna Znamka: COCOLILI

Velikost: 125*35mm

Postavka Vrsta: Vibratorji

Blago Certifikat Kakovosti: ce

Številka Modela: B2390

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Silikonski

Nespodobno Sliko: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki