Plastični Moški Veliko Kletko Vijolično Strapon CB6000 Petelin Kletko Moški, Oblečen Penis Zaklepanje Odraslih Čistost Naprave Pasu Moški Spol Igrača Izdelka

0 ★
(0)

€32.63   €22.84

Na zalogi
Oznake:

igrača lisice, igrača uslug, otroška igrača

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m73896

Opis Izdelka

Medicinske Plastičnih Vijolično Strap-on CB6000 Petelin Kletko Moški Človek Nosi Penis Zaklepanje Odraslih Čistost Naprave Pasu Nekaj Sex Izdelek Igrača 1.Funkcije 1.Kletke del je poudarjen za higieno in ima spodaj odprtino, ki omogoča uporabo na pisoarjih 2.Različne velikosti prstanov in distančniki omogočajo, da prilagodite fit za vaše individualne potrebe. 3.Nastavljiva,Izmenljive 2.Naprava Vsebuje 1. Ena kletka 2. Pet različnih velikosti prstanov- 1.5" 1.75" 1.875" 2" 2.25" 3.Zaklepanje zatiči in distančniki 4.Ena medenina ključavnico 5.Pet posamično, označenih plastičnih ključavnice 6.Eno obleko pasu 3.Opomba 1. Čisto za 75% medicinski alkohol ali operite s toplo milnico pred in po uporabi 2. Samo za osebno ali ljubimec uporabo. 4.Več Petelin Kletko(Kliknite na povezavo za vnos)

1.OBROČI: Najti pravo velikost obroča.Oglejte spodnji del obroča in ga za žogo sac in penis.Vstavite zgornji ring s guide zatiči.Medtem ko dajanje na dva vrhunska kosov poskrbite, da potisnite penis v dol položaju, da se prepreči kakršno koli ukleščenja.Našli najmanjša velikost je mogoče udobno.Varno fit. (Če imate kakršne koli oteklino ali razbarvanje v žogo vrečo.Pojdi naslednja večje velikosti). 2.Kletka Del: Namažite glavo in zgornji gred penis s silikonom, ki temelji gel.Vstavite penis v kletko.Potisnite zatiči navzdol, da bi se izognili ščipanje, ko vstavljanje vodnik zatiči za priključitev na obroč. 3.Distančniki: Distančniki so na voljo za pravilno namestitev.Distančnike so oblikovane tako, da vsaka velikost distančnik ustreza podobne velikosti zaklepanje pin Za primer majhne distančnik gre z najkrajšem zaklepanje pin.Naslednji velikosti, ki gre z imenom velikost zaklepanje pin.itd. 4.Ključavnice: Pripnite ključavnico skozi luknjo na koncu zaklepanje pin.Pet plastika ključavnice so na voljo za prehod skozi detektorji kovin.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: FAAK

Barve: Vijolična

Velikost: As the picture show

Postavka Vrsta: Penis Obroči

Številka Modela: Strap-on penis zaklepanje CB6000, QLOVES strap-on penis zaklepanje 005 B

Kategorija Izdelka: 2016 odraslih moških spolnih izdelka

Uporabite za: Odrasle moške preprečevanje masturbacija

Paket: Varno in diskretno

Material: Plastični

Izdelkov Tip: Petelin kletko veliko kletko

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki