Smole Mešalnik Epoksi Mešalnik Vesla -4 Večkratno Uporabo Za Večkratno Uporabo Barve In Smole Mešalnik Veslo, Da Je Mešanica Epoksi Smol,Barv,Keramično Glazuro

0 ★
(0)

€15.15

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m496610

Opis Izdelka

Epoksi Mešalnik: 4-Kos Epoksi Mešalnik Loparji so izdelani iz armirane plastike in pridejo v črni in modri barvni možnosti, so za enkratno uporabo in enostaven za čiščenje!So enostavno pritrdite na vaš vaja.Vsestranski epoksi veslo za več orodje ploščadi!

Večnamenski: To veslo je kot nalašč za mešanje epokside, barve, keramične glazure, barvila in druge tanke tekočine!Uporabljajte ga za pospešitev mešanje in prihranite čas!In mešanice popolnoma brez mehurčkov!

Odlično Orodje za Mešanje: Pridobite smolo mešalnik, da ustreza vašim drill bit za epoksi projektov, shranite bolečine ročno mešanje in da mešanje lažje in hitreje!To je odlična rešitev za mešanje.

Zasnovan za mešanje: Naše mešanjem veslo je zasnovan s spiralnimi štiri rezila, glede na delovno načelo vijak mešanje, je lahko mešanje epoksi smolo lažje in bolj enakomerno.Plus, to zmanjšuje poleg zračne mehurčke, da je vaše premešamo.

Priporočila za Uporabo: Primerna za manjše barve pločevinke in plastične posode za epoksi in barve zmesi.mešanje za majhne serije epoksi!

Barva:črna+modra

Material:smole

Vsebina Paketa:

4 x Betonski Mešalniki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Zmogljivost (l): 1L

Blagovna Znamka: Cikuso

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki