Novi 2,0-21 mm Avtomatski Električni Meso Rezalnik Večnamenski Rezalnik Zelenjave Hitro Dicing In Dicing Slicer 850W 170r/Min

0 ★
(0)

€486.49

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m501995

Opis Izdelka

funkcija:

Cut meso in zelenjavo, razrezane cmoki in zmeljite

2-v-1 ZELENJAVE IN MESA REZANJE:

stroj dodaja poseben sadja in zelenjave rezalne glave.

Iz NERJAVEČEGA JEKLA, TELO---izdelek je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, ki je anti-rje, za preprečevanje korozije in bolj trpežne.

ODSTRANLJIVA REZILO:

Nož je mogoče odstraniti in očistiti kadarkoli.Narejen je iz nerjavnega jekla in je bolj vzdržljiv.

PODROBNOSTI O IZDELKU:

Tam je ročaj iz stroja, če je stroj, ki je zaljubljen, lahko rezina ročno; tam je non-slip ploščico na dnu stroja, ki je varen za uporabo.

OPOMBA---stroj ne more cut zamrznjeno meso in meso s kosti, prosim, ne dajo celo trdi zelenjave, v glavni organ stroja, ali pa bo škoda rezilo, prosimo, uporabite stransko rezanje vrata.

Izdelek parametrov

Ime izdelka: nerjaveče jeklo meso rezalnik

Izdelek napetost: 220V

Rezilo hitrost vrtenja: 170r/min

Rezina izhod: 160kg/h; 350lb/h

Nazivna moč: 850W

Razrezane izhod: 80 kg/h ;170lb/h

Teža stroja: O 26kg

Nepremočljiva rating: IP68

1 najpogostejša velikost splošno jedi/meso: 3,5 mm rezilo.Rezanje velikost je določena z razdaljo med nož skupine, in razdaljo med rezilo ni nastavljiv.

Rezanje velikost je določena z nožem skupine med vrsticami.

Nož skupine presledki ni mogoče prilagoditi.

Velikost lahko spremenite s 2.0/2.5/3.0/3.5/5/7/10/15/21 mm.

Če rezanje kuhanega mesa, je priporočljivo, da izberete nož skupina ne manj kot 3,5 mm.

2 pralni lahko cut zelenjave, kot so zelje, zeleni, alg, paprika, zelena paprika, gobe, sušene tofu in druge mehke stvari.

3 naslednja živila ne more zmanjšati na stroja: celotno trdega sadja in zelenjave,kot so krompir.odkoščeno meso in zamrznjeno meso ni primerna, drugače je enostaven za škodo rezilo in marmelada stroja.To je tudi neprimerno, če želite, da cut meso na pire.Če ga želite izrezati trde zelenjave, prosimo, uporabite strani vrat.

Dostavo način:

1.Če izberete "prodajalca Način dostave" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče! - Če CFR po morju, to pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2.Če izberete", ki Jih Express " pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.

3.Če izberete "Po Zraku" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

Dodatne Informacije

Teža stroja: o 26kg

Rezilo hitrost vrtenja: 170r/min

Poreklo: Celinska Kitajska

Blagovna Znamka: XTMAU

Razrezane izhod: 80 kg/h ;170lb/h

Nazivna moč: 850W

Izdelek napetost: 220V

Nepremočljiva Rating: IP68

Certificiranje: CE

Rezina izhod: 160kg/h; 350lb/h

Ime Izdelka: nerjavno jeklo meso rezalnik

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki