Nadomestni Deli Kit Za Roomba I7 I7 + I6 + I3 + Plus Sesalnik

0 ★
(0)

€37.05   €25.19

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m494292

Opis Izdelka

Odlična kompatibilnost: nadomestni deli za komplet je združljiv z Roomba i7 (7150) i7 + (7550) / i7 I3 + (3550) I3 (3150) I6 + (6550) plus sesalnik, vključno vse vrste roboti, potrebno za redno vzdrževanje Roomba I.

Dvojno multi površine gume ščetke uporabite edinstveno gume dezen tekalne plasti, da se prilega različne talne površine in odstranite vse, od majhnih prah, da veliko naplavin.Edinstven prilagodljiva gume, ki je krtačo lahko fit različne talne površine, vzdrževati tesne stike s lesa in preprogo, in pomoč temeljito očistite tla.Edinstveno dvojno multi obraz krtačo dela skupaj, da bi temeljito očistite tla.

Dragocene embalažo izdelkov, ki so izdelani iz visoko trdnostjo in okolju prijaznih materialov, da se zagotovi optimalno delovanje in zdrav življenjski slog.

Enostaven za čiščenje in zamenjavo - pranje s toplo vodo in pustimo, da se zrak posuši, preden ponovno uporabo.Redno čiščenje in zamenjava delov za izboljšanje sesalne in učinkovitost in podaljšati življenjsko dobo robot sesalnik.Za najboljše rezultate, vakuumsko vrečko in filter je treba zamenjati vsake 2 - 3 mesece.

Barva: kot prikazano

Material: plastika

Velikost: glavni krtačo: za 18,6 CM

Vsebina Paketa:

6 * Side brush

6 * Filter

6 * vrečko za Prah

1 par * Glavna krtača

1 * ščetka za Čiščenje

1 * Izvijač

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Cikuso

Življenjska Doba Baterije: NOBEN

Funkcija: Za Suho in mokro

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

Napetost (V): 220V

Moč (W): 50 w

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki