Sončno energijo Svetilke ponovno Polnjenje z USB Bliskovne Luči Nepremočljiva Sončne Lučka za Večnamensko Uporabo Za na Prostem Nujnih primerih

0 ★
(0)

€3.79   €2.61

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m481593

Opis Izdelka

Opis:

LED Svetilka Solar Powered ima 4 razsvetljavo načini in je zasnovan z glavne luči in bočne luči, ki vam zagotavljajo veliko pomoč uporabite za avto, dom nujnih primerih, kampiranje, ribolov, delo, preživetje, reševanje, kmetija, in tako naprej.

Specifikacije:

Ime: Solarna Led Svetilka

Material: ABS+Aluminij zlitine

Velikost: dolžina: približno 18 CM/7.08 cm

Polnjenje vhod: DC 5V

USB izhod: 5V1A

Baterija: 1200mAh

Seznam Vsebine:

1* Solarni LED Baklo Luči

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Uporabne in Funkcionalne】: Solarna Led Svetilka se lahko uporablja kot delo svetlobe, ali nastajajoči svetlobe (SOS funkcija), saj ima 4 razsvetljavo načini in je glavni svetlobe in stranska svetloba.

2.【Trajno Življenjsko dobo Baterije】: Solar Powered Flash Svetlobe funkcije USB izhod funkcija, da vam z nastajajočo napajanje, in je 1200mAh visoke zmogljivosti baterije za dolgo časa razsvetljavo.

3.【Močan in Vzdržljiv】: Odporen na prah, udarce in vodo za trajno uporabo, Ročno Svetilko, ki je narejen z visoko trdnostjo ABS in aluminij zlitine materiali, in sprejme high-power žarnice z do 1000 lumnov, svetlosti, da zasveti v temi.

4.【Napolnite z Lahkoto】: Večnamensko LED Svetilka samodejno pooblastila off, ko je polna, ima vgrajeno zaščito vezja, ki je združljiv s 5 polnjenje prek kabla USB adapter (ni priložen).

5.【Obširno Uporablja】: različnih priložnostih, vključno z domačim nujnih primerih, kampiranje, ribolov, delo, preživetje, reševanje, kmetija, in tako naprej, so primerni za uporabo LED Žarometi.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Telo Material: Plastični

Certificiranje: NOBEN

Blagovna Znamka: kaigelin

Je Na Baterije, Vključene: Da,

Je Zatemniti: Da,

Vir Napajanja: Polnilna Baterija

Uporaba: V SILI

Je Svetil Vključeni: Da,

Je Baterije Potrebno: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki