In v 6,5-palčni zvo čnik Piales NE180 gospod zaklad 9700 ebony usnje klavir barve

0 ★
(0)

€1 648.91

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m479822

Opis Izdelka

6.5 Cm.Bookshelf Zvočnikov PialesNE180 Gospod Bao 9700 Ebony Lesa Klavir Lak

To polje se uporablja svetovno znani danski znanih Piarix neodymium mid-bass in svetovno priznani Gospod zaklad 9700 visoki ali Piarix XT25BG60-04 visoki kolokacija, zvočni učinek, je zelo dober, ebony furnir, klavir lak Polje.plovila, lep videz, Odlično razmerje cena/učinek.

Bas enota

Sprejme pialux je s 6,5-palčnim NdFeB magnetni jekla NE180 mid-bass zvočnikov, ki je s 6,5-palčnim enota pialux je nova tehnologija na sedanjost, z dolgo kap strukturo, edinstveno magnetno vezje struktura, visoka magnetna moč NdFeB magnetni jekla, zelo nizka popačenja, dobro linearni indeks, ki jih navitja, mehko, srednje frekvence, dobro nizke frekvence dynamics, udobno, širok frekvenčni odziv, lep izgled in odlične izdelave, in je mid-bass enota z visoko stroškovno učinkovitost.Visoka kakovost lesna celuloza vibracijsko ploščo, visoka ločljivost, mehak in topel zvok.Dolgo kap strukturo, polno in udobno nizke frekvence in prehodna značilnosti.Nizka popačenja.Edinstven design vsi aluminijasti okvir .

这款 6.5 寸 8 Ohm NE seriji je vodilni svetovni zvočnik proizvodne tehnologije in slog oblikovanja.V ta serija subwooferjev je posebej izdelana iz litega aluminija, pot okvir, ki močno zmanjšuje odboj zvočnih valov, in visoko zmogljiv rubidium železo, bor, magnet je namenjen prek donave okvir v " Košarico ", da bi izboljšali high power zmogljivosti.Struktura naravnih lesnih vlaken material in patentirana prevleka design membrane v obliki vibracijska cone in prah skp, tako da dobi izdelek z visoko ločljivostjo, veliko dinamično in zelo majhnimi popačenji.Oblikovanje prepone uporablja tudi pentacone tehnologije za izboljšanje frekvenčni odziv.Material navitja okvir je titana za izboljšanje učinkovitosti.Baker kratkostični obroč, namenjen za FEA se uporablja za zmanjšanje induktivnost in izboljšanje visoke frekvence delovanja.

高音单元

本箱 采用绅士宝9700 , z NE180 bas tekmo je zelo dobro, Gospod Bao svile film treble je razširjena po vsem svetu, in veliko drago zvočniki se uporabljajo.Na primer, zvočniki, NAS Weixin 480,000 yuan in Italija Shiba 1.28 milijonov juanov uporabite Gospod Bao svile film treble, ki zagotavlja zelo udobno, nežen in mehak zvok, in ima širok frekvenčni spekter, ki je poln različnih pravljice žganja.

9700高音

Uvod v frekvenčni delilnik:

Temelji na oblikovanje posebna enota pakiranja upornost in zvočno zmogljivostjo, vse podatke, ki so zasnovane, testirane, debugged, simulirano in preveri strokovno Clio preizkus sistema.

Smiselno circuit design, manj motenj zunaj frequency division področju.

低音通道采用99.99%高纯度1.3线径电感,降低电感内阻的影响,高音采用BENNIC高级音响专用电容,清晰细腻,靓声的基本保证,优质FR4玻纤环氧板,过流能力一流.

Optimizirane navpično kaže uspešnost.

9700 + ne180 delilnik diagram

合理设计调试,用料精良,做工精致.(由于每一批喇叭特性曲线会有差异,因此分频器零件参数会有些差异,如有改动,恕不另行显示)

箱体

Ebony klavir barve proces, spredaj 30mm preostalih 25 MM visoke kakovosti srednje vlaken odbor, lep in močan, lepi obliki in lep, odličen zvok.

Močno notranjo strukturo, nevidni zvok in barva, trdne in dobre izdelave in oblikovanja osnovnih dejavnikov, da bi dobili dober glas

Poslušanje oceni

Zvok je to polje je lepo, toplo in uravnoteženo, z natančno določanje položaja.Zvok polja je zelo dobra.Zvok je jasen, čist, prozoren, mehak in mehak.Srednje in visoko frekvenco, so gladke kot svila.Bas je močan, elastična in dinamično.Še posebej v podrobnosti glasbeni performans, zvok temeljito, zelo prisrčni, nepozabno, polno glasbeni okus, zelo vreden vse ljubitelje glasbe so.

To polje ima odlične uspešnosti pod pogon 50-200w ojačevalnik.Ima dober učinek na pogon z žolčni stroja.Višja moč, ohlapna zvok in boljšo zvočno polje.

Priporočila za uporabo:

Tekmo visoke kakovosti front-end opreme, lahko bolje igrajo delovanje te zvočnik.

Za pridobitev dobra mehanska stabilnost in primerno zvočno polje, zato je priporočljivo, da tekmo stativa z zadostno trdnost, poravnajte navpično sredino visoki in bas enoto z višino človeško uho, in da govorec zmerno aktivnega.

Poslušanje okolje in način za nastavitev imajo velik vpliv na obnovo učinek.Samo v sobi z razumno akustična obdelava je lahko uravnotežen zvok, ki se pridobiva.Za akustično obdelavo prostora, se lahko navede sklic na omrežje materiali in z njimi povezane knjige.

Specifikacija parametrov

Impedanca: 8 ohmov Občutljivost: 86db Frekvenčni odziv: 42-20kHz Dimenzije: širina 215, višina 400, globina 330

Prevoz

Po privzetih nastavitvah'neng Logistika Co., Ltd. 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje kakovosti Vseh proizvodov, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na Matterhorn.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev zagotavljajo vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Jamstvo paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Dodatne Informacije

Vrsta: Ročno Orodje Deli

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki