Plin Lahko Žlebu Zamenjavo, Plin Lahko Šoba Plinska Lahko Žlebu Zamenjava Komplet,Za Najbolj 1/2/5/10 Galono Nafte Pločevinke

0 ★
(0)

€19.34   €14.89

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m486185

Opis Izdelka

Plin Lahko Žlebu Zamenjava za vgradnjo,Primerna za večino 1/2/5/10 galono nafte pločevinke.

Visoko-kakovostni materiali, Ti plina lahko šoba nadomestni deli so izdelani iz kakovostne plastične materiale,ki se uporabljajo, lahko bend svobodno, ne da bi poškodovali.Debelejši in razširili gume tesnila,Lahko bolje prilega steklenico skp,Preprečujejo uhajanje tekočine pri natakanju goriva telefona.

Anti-overflow design,(Posebno Pozornost: Kot je prikazano na sliki, na navoj plina lahko žlebu skp je heksagonalna)V žlebu cev in ustnik skp so navojem, in žlebu skp je gumijasti tesnilni obroč v notranjosti.Privijte žlebu skp po uporabi.Ne bo olje preliva tudi v primeru prevoza ali tank je navzdol.

Lahko zajema več olja, pločevinke, nudimo dve vrsti plina con vent kape, (plin con vent kape-A) se uporablja za olje pločevinke brez vent na koncu olje lahko, potrebujete le enostavno vrtanje in namestitev za uporabo. (plin con vent kape-B), ki je uporabljen za drug olje lahko z vent skp na repu , Lahko nadomestite stare vent kape.

Barva:rumena

Material:plastika

Vsebina Paketa:

2 x vijak kape (1 navoji in 1 fini navoj)

1 x rumena šoba in gumijastim tesnilom

1 x Navojni Nastavek Skp

2 x Plinski Oddušnik Rezervoarja Kape

/

4 x vijak kape (2 grobe in 2 fine)

2 x rumeno šoba in gumijastim tesnilom

2 x navojne kape šoba

2 x Izpušnih Kape s Plinom Razrešnice Kape za Sveder: za Namestitev

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Vrsta: Ročno Orodje Deli

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki