Silikonski Spajkanje Mat Elektronski Popravila Mat Za Laptop, Pazi, Mobilni Telefon - Primer S Spajkanjem Pad Toplotno Odporen 932 Celzija

0 ★
(0)

€29.66   €18.68

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m477408

Opis Izdelka

Silikonski Spajkanje Mat Elektronski Popravila Mat Za Laptop, Pazi, mobilni telefon - primer s spajkanjem Pad Toplotno Odporen 932 Celzija Silikonski Spajkanje Mat: Primerna za elektronske vzdrževanje, temperatura odpornost na 932F, lahko bi se izognili poškodbam ali vzdrževanje platforme ,lomljeno z visoko temperaturo, izboljšanje učinkovitosti dela.

Popravila Mat: Na 68 Različne oblike oddelkov kot posode za vijake, uporov in mala elektronika, bi bilo kot nalašč za vodenje stvari organizirane,pomoč pri vašem delovnem mestu postanejo neater.

Več Kot Večji: Spajkanje mat je zelo prilagodljive in trpežne,v zvitkih za enostavno shranjevanje.Enostavno čiščenje z milom in vodo,tudi z alkoholom.Hraniti Samo roll up in jo dal v predal brez deforming.

Anti-Slip: površine in nazaj so anti-skid, da ne bo stran na vašem pultu ali postaje, in to bo widget iz zdrsa, preveč.

Večnamenski Silikonski Mat: Uporabna v vsakdanjem življenju, kot so kuhinja, peka hišo ,in primerna tudi za elektronski laboratorij, računalniško vzdrževanje, množično proizvodnjo elektronike delavnice itd.

Barva: Siva

Material: Silikon

Velikost: 405x305mm

Vsebina Paketa:

1 * Popravilo Mat

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Čas pošiljanja: Vseh izdelkov, smo lahko dostava v 3~8 delovni dan, na običajno smo glede na naročila kupcev čas za pakiranje in odpremo, moramo skrbno preveriti kakovost blaga, preden se na Ladjo, Zato si vzemite nekaj časa, da ravna.O številko za sledenje update: Če je vaš številko za sledenje ni logistics informacije, kot je na tisoče pošiljk, poslanih v tujino, logistična podjetja, ki niso posodabljanje logistične informacije se, prosim, obrnite na nas prvič, vljudno Prosim ne neposredno odprete spora.Smo prvi čas za vas, da reševanje!Ali lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki