Votlo Motiko Sušilniki za Rake Dela-shranjevanje odstranjevanje plevela Rahljanje Tal Artefakt Harrow Ročni jekla sušilniki za motiko Motiko Kmetiji Orodje za Vrtnarjenje

0 ★
(0)

€13.36   €9.35

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m482581

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostnega Materiala: Ravno Glavo Vrtnarjenje Lopata je izdelana iz visoko kakovostnega ogljikovega jekla material, ki je čvrsta, trpežna, utrjene za poseben proces, in je umetnost, preplete shovelhead.

2、Učinkovito Lopata: Ravno Glavo Vrtnarjenje Ročno Orodje je učinkovita z dela,-varčevanje design.To ne samo, da lahko čiščenje vrt moss, ampak tudi čiščenje trdovratnih nalepke na stene in tla, itd.

3、Priročno Ročno Lopato: Naš Vrt Ročno Lopato, ki je priročen s trdnimi varjenih spojev na namestitev ročaj, ki je primeren za manjši vrt in zaprtih sajenja.

4、Široko Prijave: Vrtnarjenje Lopata je široka aplikacije, ki se lahko uporablja za odstranjevanje plevela in mahu odstranitev, čiščenje farmyard gnoja, času za odstranjevanje, odstranjevanje majhnih oglaševanje nalepke na tleh, itd.

5、Super Storitev: Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršna koli vprašanja ali težave.Mi bo zagotovila dobro rešitev v roku 24 ur.

Opis:

Ravno Glavo Vrtno Lopato je lahek, enostaven za prevoz in shranjevanje, ki se uporablja za hitro ukvarjajo z vrtnarjenja težave, odstranjevanje plevela in mahu odstranitev, čiščenje farmyard gnoja, času za odstranjevanje in odstranjevanje majhnih oglaševanje nalepke na tleh, itd.Obstajajo trdni varjenih spojev na namestitev ročaj, kar je priročno za ročaj za namestitev, dela za varčevanje in priročno, hitro odstranjevanje plevela, in visoka učinkovitost (opomba: dostava ne prihajajo z ročajem).

Specifikacija:

Material: ogljikovo jeklo

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: WEEE

Blagovna Znamka: PW ORODJA

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki