Nadgradili 90COB LED Sončna Ulica Lahka Nepremočljiva Prostem LED Za Vrtni Zid Nastavljiv Kota Sončne Svetilke Vgrajen 10000mAH

0 ★
(0)

€32.72

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m460844

Opis Izdelka

【SUPER SVETLA】Solarne Ulične svetilke, je opremljeno, visoko svetlost, dobro barvne reprodukcije in široko osvetlitev obseg (obsevanje površine 1300sq.ft).

【ENOSTAVNO NAMESTITEV】solar powered ulica svetlobe se Lahko namesti na steno ali rod, brez napeljave, tako dolgo, kot vijake, s katerimi je omejeno.Solarne ulične svetilke namestitev višina je priporočljivo, da se 15-26 ft (ne vključuje palico).

【NADZOR SVETLOBE IN ZAZNAVANJE GIBANJA】 Ta sončna ulica svetilka je nadzor svetlobe, ki se vklopi ob mraku in izklop ob zori.Ko je nastavljen na zaznavanje načina, običajno svetlost je 30%, in ko gibanje je zaznal, svetlost je 100%.

【IP65 VODOTESEN】 Solarna razsvetljava območja sprejme IP65 rainproof, zaščito pred udarom strele, dustproof, ABS plastična lupina ima dobro odvajanje toplote in je trajno.

【VISOKO KAKOVOSTNE BATERIJE】 Solarne ulične svetilke sprejme polikristalni silicij sončne plošče, z visoko fotoelektrično učinkovitost konverzije, polnjenje podnevi in svetlost ponoči.Vgrajena litij železo fosfat baterija ima dolgo življenjsko dobo, varnost.

Dodatne Informacije

Uporaba: V SILI

Garancija: 1year

Je Zatemniti: Da,

Telo Material: Abs

Je Svetil Vključeni: No

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: ES-90C

Sončne Celice Tipa: Litijeva Baterija

Raven Zaščite: IP65

Certificiranje: ce

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Napetost: 3.7V

Slog: Sodoben Slog

Vir Napajanja: Sončne

Blagovna Znamka: HOWPOW

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki