Sončne rose luči na prostem dvorišče vile vrt, travnik niz led luči

0 ★
(0)

€7.01

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m475733

Opis Izdelka

Profil Podjetja

Ustanovljen je bil leta 1998, Shenzhen Aurora Fotoelektrično Technology Co., Ltd.je strokovni proizvajalec Led, poleg teh izdelkov, povezanih kot LED luči, utripajoče luči, sedem barva svetilke, mavrica luči, nazaj osvetlitev, digitalni cevi in svetlobnih nizov.

Z več kot 500 zaposlenimi, naš delniški kapital znaša USD600,000, in naši tovarni pokriva območje 6.000 kvadratnih metrov.Smo uvedli napredne proizvodne in diagnostične opreme za zagotavljanje visoke kakovosti izdelkov.Stalno posodabljanje naše tehnologije in sistemi upravljanja, ki smo si prizadevajo za posodobitev našega podjetja.Trustfulness in inovacije so naša upravljanje koncept in zadovoljstvo strank je naše stalno cilj.

Po mnogih letih razvoja, imamo zrasla, da postane eden izmed voditeljev v tej industriji.Da bi se čim bolje zadovoljimo potrebe naših strank, smo namenjeni razvoju novih proizvodov; z vsemi modeli se za varčevanje z energijo in imajo dolgo uporabe življenje.

Dajanje velik poudarek na kakovost, izvajamo strog nadzor kakovosti z vpogledom vseh surovin, končnih izdelkov in strojev.Poleg tega smo tudi eksperiment na proizvode za preizkus njihove zanesljivosti.Zaradi naše sestavljajo visoki standardi, razumne cene, in celovito storitev, smo uživali velik ugled med našimi strankami.

Če ste zainteresirani za naše podjetje ali produktih, prosimo, pošljite nam svoje podrobne povezave na vaše udobje.Upamo, da bo slišati od vas kmalu.

Dodatne Informacije

Priložnosti: Vrt

Uporaba: POČITNICE

Telo Material: Plastični

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Daljinsko Upravljanje: NO

Glasba: NOBEN

Vrsta Baterije: Ni-MH

Garancija: 1year

Poreklo: Celinska Kitajska

Barve: Bela, Rumeno, rdeča, Modra, Roza

Vir Napajanja: sončne celice

Počitnice Ime: Božič

Glavo Število: 1-19 glavo

Certificiranje: RoHS, ce, ce, RoHS

Je Zatemniti: No

Je Svetil Vključeni: Da,

Blagovna Znamka: honche

Razsvetljava Razdalja: 21-25m

Priključite Rep: No

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki