Raspberry Pi Namenske AK4137 Odbor Digitalno Oddajanje spletnega prenosa Rešitev Podpira I2S 32 384K DSD256 Raspberry PI Odbor Ne Includ

0 ★
(0)

€42.10

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m436660

Opis Izdelka

modname=ckeditor

Raspi-AK4137 I2S in DSD digitalno oddajanje rešitev

Podpora VOLUMIO ali MOODE predvajanje sistem!

Ta odbor deluje z Raspberry Pi 2B 3B 3B+ 4B!

Ta odbor podpira izhod I2S signala 16-32bit 44.1-384K!DSD signal podpira DSD64 DSD128 DSD256! Podpora DOP za DSD/I2S!

V DOUT vmesnik na modri tabli je signal izhodni vmesnik.Prosimo, da še naprej brati izdelka uvod za vmesnik opredelitev! ! !

Glavna funkcija Raspi-AK4137 odbor je izboljšati kakovost I2S signala Raspberry pi in zmanjša tresenje na Raspberry pi.In make up za problem, da I2S proizvodnje Raspberry pi nima MCLK!Prvotni I2S proizvodnje Raspberry pi nima MCLK in najbolj kvaliteten DACs zahtevajo MCLK za delo.In AK4137 obnovo ura zmanjšuje popačenja opremo učinek Raspberry pi signal.

Način uporabe je za neposredno vstavite ploščo na Raspberry pi, kot je prikazano v glavnem sliki, in jo pritrdite z vijaki in bakra delovnih mest.Raspberry pi flash VOLUMIO ali MOODE predvajanje sistem, start in ga nastavite in uporabite ga lahko.

V MOODE sistem določa HiFiBerry DAC, Splošni I2S DAC, HiFiBerry DAC Plus, HiFiBox DAC in druge gonilnike, (veliko voznikov v gonilnik seznama se lahko uporablja neposredno, študentom, ki imajo čas, lahko poskusite jih enega po enega).

Vklopite I2S DAC v VOLUMIO sistem in uporabljati HiFiBerry DAC, Splošni I2S DAC, HiFiBerry DAC Plus, HiFiBox DAC in druge gonilnike, (veliko voznikov v gonilnik seznama se lahko uporablja neposredno, študentom, ki imajo čas, lahko poskusite jih enega po enega).

Ta sistem podpira predvajanje skladb na U disk, prenosni trdi disk, pomnilniška kartica, NAS, in podpira tudi brezžično predvajanje, kot so AirPlay, QQ Glasbe Qplay (lahko se uporablja namesto Bluetooth).

Ta rešitev podpira predvajanje skupne zvočne datoteke v zapisih WAV APE FLAC, MP3, DSD podpira DSF DFF priponi datoteke.

Sicer datotek WAV podpira do 32bit 192K predvajanje (višja frekvenca vzorčenja datoteke so morda začasno ni na voljo za testiranje).

Predvajanje FLAC pod 8-stopnja stiskanja podpira do 24bit 192K (višje-bit in višje-vzorčenje datoteke se ne untestable, in višja kot je stopnja stiskanja ni bilo preverjeno).Druge nižje ravni stiskanja niso problem.

APE podpira do 24bit 192K v štiri ravni stiskanja Hitro, Normalno, Visoke in Ekstra Visoke; podpira predvajanja 24-bitno 44,1 K 48K 88.2 K* 96K* v Noro ravni stiskanja. (Višje bitne vzorčenje datoteke niso na voljo za testiranje)

Glasbene datoteke v drugih skupnih trošenje oblike stiskanja v splošnem lahko podpira do najvišje ravni in ne bo preizkušen ena!

DSD datoteke za podporo DSD64 DSD128 DSD256 DSD512* predvajanje.

Opomba: nad rezultati testov so bile izmerjene z Raspberry pi 4B ali 3B+ odbora. * pomeni le Pi 4B podporo!DSD512 mora biti shranjena na visoke hitrosti USB3.0 U disk, mobilni trdi disk ali pomnilniško kartico (Razred 10 ali več), ki jih uporabljajo Raspberry Pi sam.

Obstajata dva načina za napajanje Raspi-AK4137 odbor:

Prva metoda uporablja microusb, da moč je Raspberry pi neposredno, ta svet dobi moč neposredno iz Raspberry pi je pin glave.

Drugi način je, da moč celotnega sistema iz 5V vmesnik ta svet brez uporabe microusb na Raspberry pi.

Dve napajanje metode lahko uporabite le eno ob istem času, ne pa oba hkrati!Priporočljivo je, da uporabite napajanje z napetostjo 5V in tok 2.5 in zgoraj v prvem načinu.

Za varno napajalna napetost odbora in Raspberry Pi, prosimo, nadzor v območju 4.9-5.1!

Izhodni vmesnik opredelitev:

Uvod odbor funkcijo nastavitve (nastavitev s pomočjo K port):

1. Nastavite izhodni način skozi vrata K No. 1, No. 2 (K1, K2), kot je prikazano v tabeli

2. Nastavite izhodni bit število PCM izhodni način skozi K3 K4 nastavitev, glejte spodnjo tabelo

3. Nastavite frekvenco vzorčenja PCM izhodni način skozi K5, K6 in K7, glej tabelo spodaj

4. Nastavite filter način skozi K8 in K9, glej tabelo spodaj

5. DOP načinu nastavitev za K10

Kratek stik K10, da omogočite DOP mode, izključite K10, da onemogočite DOP način.Na DOP tukaj se nanaša na izhod signala iz Raspberry Pi, ki je, signal vhod na 4137 čip.V 4137 čip lahko vnosa DOP signal, vendar ne more izhod DOP signal!

VOLUMIO lahko samo izhod DOP, ko je igral DSD.Poleg tega je priporočljivo, da uporabite DOP način, ko samo poslušate DSD.Ustvarite lahko DSD predvajanja ločeno.To ni priporočljivo za uporabo DOP za mešani predvajanje datotek PCM in DSD.

Strojne Opreme Navodila Za Namestitev:

Opozoriti je treba, da distančniki morajo biti nameščeni v štirih baker stolpci A, B, C, D, kot je prikazano na spodnji sliki (z distančnimi vijaki in bakra stolpci so priložena pasu)

Dodatne Informacije

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

DIY Dobave: ELEKTRIČNI

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki