21pcs/set Socket Adapter Sveder Set Lesnoobdelovalnih Ročno Orodje Sveder Socket Adapter Rokav Pribor za Tanke Železne Pločevine

0 ★
(0)

€5.83   €4.08

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m452290

Opis Izdelka

21pcs/set Socket Adapter Sveder Set Profesionalni Svedri Pretvorbo Rokav Kompleti Lesnoobdelovalnih Ročno Orodje za Tanke Železne Pločevine

Funkcija:

1. Visoka Kakovost: Kovani z visoko kakovostjo hitroreznega jekla, visoko trdoto, močno žilavost, in kombinacija več specifikacij in modelov.

2. Lesnoobdelovalnih Ročno Orodje Pribor: Lahko obdeluje les odbor, gips plošče, plastične, tanke železne pločevine, aluminija gusset ploščo.Primerna za električno ročno vrtanje, vrtanje in druge opreme.

3. Enostavno: sveder za konverzijo rokav set so kompaktne velikosti in lahka teža, enostaven za prevoz na prostem lesnoobdelovalnih.Rokave in kosov različnih velikosti izpolnjevati zahteve.

4. Izboljšanje Učinkovitosti Dela: rokav je lahko povezana z izvijačem glavo.Po vrtanje, odstranite rokav, in nato vijak z izvijačem glavo.Ni treba, da spremenite drill bit in izvijač glavo naprej in nazaj za izboljšanje učinkovitosti dela.

5. Garancija zadovoljstva: prizadevamo si za zagotavljanje vsaka stranka z najvišjo standard storitev za stranke, da se zagotovi vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če imate kakršnakoli vprašanja, poizvedbe ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: hitroreznega jekla

Rokav: V5mm * 34 mm, V6mm * 36 mm, V8mm * 36 mm, V10mm * 38 mm, D6.3xE6.3 * 60mm

Bit: PH1, PH2, PH3, PZ1, PZ2, PZ3, 5, 6, 7

Pečeno testo twist drill: 1.5, 2, 2.5, 3.0, 3.5, 4, 5

Plastična škatla velikost: O 155x105mm/6.10x4.13inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Rokav Drill Bit Set

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: ANENG

Številka Modela: Pogon Drill Bit Kit

DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih

Uporaba: Orodje Za Obdelavo Lesa

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Izvijači, Vtičnice

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki