56PCS Plastičnih Varilne Palice - 7 Vrst Varjenje Plastike (PP PU ABS, PE TPO PA PC), Ogrevanje 2-V-1 Plastičnih Varilec Spajkanje

0 ★
(0)

€14.86   €11.74

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m431809

Opis Izdelka

7 Različnih Plastičnih Vrste: prihaja z polipropilen, poliuretan, ABS, polietilen, TPO, najlon, in poli-karbonat materialov, ki so skupne plastika v vsakdanjem življenju, varjenje palice kompleti so unscented in zanesljivo, kisline,-dokazilo in korozijo-dokazilo, varno uporabo in lahko vam služi za dolgo časa. 56pcs v celoti.

Visoka zmogljivost: Teh plastičnih varilne palice lahko ponudimo celovito rešitev za vaš spajkalna dela, ki ustrezajo točno plastike, ki jih potrebujete, le s svojo plastično popravilo kit za segrevanje prostora in varjenje položaj za popravilo plastike

Široka Uporaba: ti varilne palice se lahko uporabljajo v različne vrste predmetov, kot DIY, popravilo avtomobila, odbijač, sprednja ali nazaj splash odbora in opno plošče, baterije lupini, notranjo ploščo motocikla, plastični rezervoar za vodo, kajak, pvc, najlon, ATV in drugi iz plastike.

Potrebne Opreme za Varilec: z znake dobre električne lastnosti, enostaven za namestitev in lepo toplotna stabilnost, ti varjenje popravila palice so necessory pribor za handymen, obrtno-ljubitelji, mehanika popraviti ali DIY razne stvari.

material: plastika

Barve, kot je prikazano

Vsebina Paketa:

1 nastavite varjenje plastičnih kit

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki