Multi-funkcijo Ročni Polprevodniških Izolacija KBX-65 Krožno Rezanje Vrsta Kabla, striper (desorber) Visoke Napetosti, striper (desorber)

0 ★
(0)

€161.38   €129.10

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m443162

Opis Izdelka

KBX-65 Multi-funkcijo Ročni Kabel (desorber) za Krožno Rezanje Tip Visoka Napetost, striper (desorber) za Polprevodniških Izolacija

Izdelek parametre:

koda izdelka:GJ00300

Ime: Večnamenske klešče

Model: KBX-65

Package teža: 3 kg

Pakiranje velikost: 31*14*9

[Uporabo in delovanje]

1. Ta izdelek ima značilnosti široko uporabo, hitro rezilo, majhne velikosti, natančno prilagoditev na bo, dela varčne uporabe, priročno delovanje, in lahka prenosljivost.To je idealno orodje za odstranjevanje kabla plast izolacije z visoko učinkovitost.

2. Zavrtite ročico, nastavite razdaljo, tako da je kabel, ki je zajeta v ležaja.

3. Odvijte pritrdilne rezilo vijak.

4. Prilagodite globino rezilo, tako da se lahko samo peel off glavno plast izolacije.

5. Vrtenje fiksno rezilo vijak.

6. Držite kabel in zavrtite žica striptizeta, da strip to.

7. Ko lupljenje in rezanje zaključeno, nekoliko odvijte ročaj in nežno dvignite lupljenje in rezanje olupimo in narežemo glavni izolacijski čisto površino.

Opomba:

1. Če izberete "Prodajalca način dostave", vas prosimo upoštevajte, da to, ladijski promet pristojbina se uporablja samo v nekaterih državah / regijah, tako da ko ste plačali, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo potrdili z vami.

2. Ko paket prispe na vaše lokalne navade, prosimo, plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinski ne zaradi kupca razlogov in se blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

3. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat)!Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

4. Preden se prijavite, morate preveriti paket, se prepričajte, da je v dobrem stanju, in se nato prijavite se.Če je paket poškodovan, prosimo, da fotografije, nato pa takoj pritožujejo, da ladjar, ne pozabite na pritožbo številko, in nato v stik z mano, mi bo zagotovo pomagal.

5. Naš delovni čas: 9: 00-18: 30 Pekingu čas.V tem času vam bomo odgovorili na vaša sporočila takoj.Med odmorom smo morda ne boste mogli odgovoriti na sporočilo, prosimo za razumevanje.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Dodatne Informacije

Vrsta: Decrustation Klešče

Značilnosti: Multifunkcijski

Ročaj Slog: RAVNE

Plier Slog: Kitajski

Poreklo: Celinska Kitajska

DIY Dobave: ELEKTRIČNI

koda izdelka: GJ00300

Pakiranje velikost: 31*14*9

Uporaba: Multi Funkcionalne

Material: Nerjaveče Jeklo

Model: KBX-65

Ime: večnamenske klešče

Package Teža: 3 KG

Številka Modela: Nova

Blagovna Znamka: YunlinLi

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki