220V 50 W Električni trdo Spajkanje, Varjenje Železa Komplet za Odbijač Varjenje Palico Žične Mreže Ščetka Samodejno Popravilo Orodja

0 ★
(0)

€15.15   €10.30

Na zalogi
Oznake:

varilec, polje, Spajkanje, Nasveti, spajkanje kit

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m423930

Opis Izdelka

Značilnosti:

*1. To varjenje komplet za odbijač je narejen iz premium nerjavečega jekla in ABS materiala, ki je strokovno, okolju prijazen, zanesljiv in enostaven za uporabo.

*2. Dober Učinek: uporablja se lahko tudi s kombinacijo opremljeno pripomočke za doseganje dobrega popravilo učinek v usnjenih izdelkov.

*3. Rjo Odporno: Ti varjenje orodje set z prekrita iz nerjavečega jekla cevi in ravno nasvet funkcije nerjavečo za dolgotrajno uporabo in skladiščenje.

*4. Varen za Uporabo: ročaj lemilo varjenje orodje, ki je non-zdrsa, featuring stabilno pri uspešnosti s še porazdelitev toplote, zato ga lahko uporabljate z zaupanja.

*5. Široka Uporaba: odbijača varjenje orodij potrebščine za avtomehanična ljubimec, ki se veliko uporablja tudi v gradbeništvu, vode in električne energije, objekti, gospodinjsko uporabo, bolnišnice, vzdrževanje trgovine in še več.

Opis:

*1. Vhodna napetost: 220v

*2. Moč: 50 W

*3. Material: nerjavno jeklo + ABS

*4. Dolžina: približno 230mm/9.06 v

Paket vključuje:

#A: Električna Spajkalna Železa*1

ali

#B: Električna Spajkalna Železa*1 + Krtačo *1 + Varilne Palice*20 + Žične Mreže*1

Opomba:

Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi, kot je v resničnem življenju.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: CE

Je Pametno Napravo: NO

Številka Modela: Varjenje Komplet za Odbijač

Izhodna Moč: 50 w

Vnos Voltagle: 220V

Dimenzije: 230mm/9.06 v

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki