Nož Za Steklo Kompleti Vitraž Oskrbuje S Težka Steklena Teče Klešče In Svinčnik Nož Za Steklo Orodje

0 ★
(0)

€33.80   €24.34

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m426097

Opis Izdelka

Nož Za Steklo Kompleti Vitraž Oskrbuje S Težka Steklena Teče Klešče In Svinčnik Nož Za Steklo Orodje

[Absolutna Vrednost]: Ta Nož za Steklo Komplet vsebuje Težkih Stekla Teče Klešče, Svinčnik Vir Karbida Namig Nož za Steklo Orodje, 1 Zamenljive Malo in Križni Izvijač.Ponujamo vam bistvenih orodij za rezanje stekla izdelave, ki vam omogoča, da izpolni vse steklo obrti z najenostavnejši orodja.Dobili orodja, ki jih potrebujete največ za najmanj znesek denarja!

[Strokovno Stekla, Rezanje Glav]: stekla, rezanje kit ima dve rezalne glave, ki lahko rezano steklo debeline 2 mm-20 mm, in rezanje življenje je več kot 20000 metrov.Naredite svojo vitraž obrtnih proces lažji in imajo čudovit DIY izkušnje.

[Visoki Kakovosti Stekla Klešče]: Težka steklena klešče so izdelane iz krom vanadij jekla material, ki je čvrst in vzdržljiv.Ročaj in nasvet klešče imajo nedrsečo gumo tulec za gladko uporabo.Stekla teče klešče priti s nastavljiv vijaki.Glede na steklo debeline, obrnite vijak za prilagajanje na daljavo, ki vam omogoča, da jo uporabljajo v procesu rezanje stekla različnih debelin.

[Veliki Svinčnik Vrsta Olja Hranjenje Stekleni Nož]glass cutter je izdelana iz visoko kakovostnih karbida rezalno kolo in zlitine ročaj, z visoko trdoto, absolutno trajnost in zagotovljeno rezanje natančnost.Ročaj površina je anti-slip zdravljenje za gladko uporabo.

[Široko Uporabo]Naše vitraž potrebščine so kot nalašč za rezanje ploščic, mozaikov, vitraž belo steklo, kristal, mozaiki, kremen mozaiki, led jade, keramika, steklo, ploščice, itd.Super za različne DIY projektov in doma dekor steklo rezanje.

Material: Kovina

barva: črna

Vsebina Paketa:

1 x kozarec klešče (z gume cap)

1 x kozarec nož (s 6-12 mm rezalne glave)

2 x zamenjava glave (2-6 mm, 6-12mm)

3 listov x šmirgl papir

1 x izvijač (Opomba: Naključno slog, ne sprejemajo določen slog)

1 x Kapalko

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki