Srčkan Otrok Sobi, Odeje Zajec Medveda Spalnica Krznen Talna Obloga Kawaii Stroj Toplotne Preproga Za Otroka Vhod Otroci Vrata Preproge

0 ★
(0)

€16.87   €11.81

Na zalogi
Oznake:

preproga fantje let, kako nositi dela bo ustrezala jakne, carpetes nemoteno, odeje y2k, jessica rabbit preprogo, star otrok preprogo, hhd računalnik kabli konektorji, preproga krzno srčkan, zajec tkl preprogo, puhasto preprogo srčkan

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m268261

Opis Izdelka

◆Opombe:

1. Zaradi skeniranje, fotografiranje in drugih razlogov, je rahlo barvno razliko med dejanskimi izdelku in sliko.Če ste zelo zaskrbljeni, barvo, prosimo, obrnite na spletno storitev za stranke, da zahteva dejanskega izdelka sliko;

2. Kot mednarodnih logističnih strogo omejuje obseg paket, preproga je zložen in pakirani, tako da se boste počutili nekaj gub, ko ste prejeli paket in odpreti paket.Vi šele potreba, da se pretrese, ki ga močno ali pritisnite, da z težkih predmetov za nemoteno preprogo.

3. Je stisnemo zaradi zlaganje in pakiranje, preprogo bodo počutili manj puhasto, ko je prejel, ampak morate le, da pretrese, preproga, ki je lahko tako puhasto, kot na sliki.

4. Ker preproga je mehka in ima določeno stopnjo stretchability, je morda prišlo do napake 1-3 cm.Če ne morete sprejeti, ga ni priporočljivo, da ga kupite.

Prosimo za razumevanje nevšečnosti za vas, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo spletno storitev za stranke!

◆Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas 5 zvezd in pozitivne komentarje!

Če ne boste zadovoljni z izdelkom, prosimo, obrnite na našo spletno storitev za stranke, da povratne informacije vašo težavo, in mi bo zagotovo dala zadovoljive rešitve, hvala vam!

Dodatne Informacije

Vzorec Tipa: Trdna

Starostna Skupina: Otroci

Poreklo: Celinska Kitajska

Uporaba: Doma, VRATA, Nadstropje

Material: 100% Poliester

Številka Modela: otrok preprogo

Pranje Slog: Mehanske Pranje, Ročno Pranje

Funkcija: Anti-Slip

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki