Nova Turška Slog Natisnjeni Preprogo Mat Etnične Slog Tiskanja Visoke Kakovosti Doma Mat Moderne Dnevne Sobe Preproga Zgostitev Salonu Preprogo Preproge

0 ★
(0)

€17.97   €14.37

Na zalogi
Oznake:

turški velika preproga, turški kilim odejo, boho turške preproge, turške preproge kilim, kafr turške preproge, turški nacionalni preprogo, vrečko turški kilim, preproga turški korana, preproga velikih turških, svilena preproga turški

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m403043

Opis Izdelka

Nova turška Slog Natisnjeni Preprogo Mat Etnične Slog Tiskanja Visoke Kakovosti Doma Mat Moderne dnevne Sobe Preproga Zgostitev Salonu Preprogo Preproge iz Volne, kot teksturo, da bi vam in vaši družini udobno življenje. . . .

Hvala vam za izbiro nas.Naši tovarni je strokovno proizvodnja preproge, predpražniki, na Kitajskem je bil 13 let zgodovine, letna proizvodnja okrog 6.000 kvadratnih metrov preprogo.Od tega 48% izdelkov, za izdelke po vaši meri, naši prodajalci po vsej državi.Podjetje se nahaja v Lu ' anu Mesto, Anhui Province, kjer je veliko prebivalcev, ki so bogati s surovinami, tako da imamo veliko denarja za izboljšanje kakovosti naših preprogo.Želimo, da bi boljše izdelke za ljudi z vsega sveta...

Podrobnosti Izdelka

1. Udobno tkanin

Super mehka tekstura, udoben, prijazen do kože, hitro sušenje, vodo, ni enostavno, da se razmnožujejo bakterije.Aktivno barvanje, ne zbledi pojav, eleganten slog.

2. Anti-skid dnu

Točke plastično dno non-zdrsa, netkanih materialov (kompozitnih, dihanje, ampak tudi za zaščito dnu pred poškodbami.

3.Izdelave

Strokovno tovarne kakovosti, uporaba radiani paket rob, ravno ne more gube, fine pin off line, trajne, zagotavljanje kakovosti.

4.Velikost:50*80 cm/60*90 cm/80*120 cm/80*160 cm/120*160 cm

Izberite najbolj primeren glede na vaše potrebe.Funkcije iz občutljivo kratek ženiljske tkanine na sprednji strani,ki je mehko,udobno, dobre absorpcije vode,težko skrije umazanijo,enostavna za nego.Stisnjen goba v sredini,čeprav je stisnjen goba je redkejša,je tako veliko bolj težji, kot je normalno, goba,teža stisnjenih goba je do približno 1300gsm,zato ima trpežne in dolgo življenjsko dobo.Šivanje roba poveča celotno privlačen videz in trajnost.Anti-slip dnu.Varnost barvanje in tiskanje,št colorfading.Uljepšati vaš soba s to sodobno mat.Element ima lahko nekaj gub, ker ladijskega prometa,prosimo, operite in suho to,da bo ravno še enkrat.

Izdelkov pravi strel

O LADIJSKI

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Dodatne Informacije

Velikost: 50*80cm, 60*90cm, 80*120cm, 80*160cm, 120*160cm

Dekoracijo Slog: evropa

Uporaba: Dnevna Soba, Spalnica

Oblika: Pravokotnik

Mesto: Salonu

Material: 100% Poliester

Design: Kilim

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Vzorec Tipa: Etnične slog tiskanja

Barve: Turški stil natisnjeni preprogo mat, tapis

Načini Prodaje: Kos/Kos

Tehnika: Stroj, Ki

Pranje Slog: Ročno Pranje

Poreklo: Celinska Kitajska

Slog: evropa, Evropski stil, Skandinavski slog

Številka Modela: DDL-1114

Funkcija: Anti-Slip, Gubam Odporne, Antibacteriu

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki