Prigrizek Vrečko Posnetke 5pcs Prenosni Pečat Posnetke Za Hrano, Paketi Hrane, Shranjevanje Pribor Za Prigrizek Žitnih Vreč Zrna Suho In Hladno

0 ★
(0)

€1.10   €0.77

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m22410

Opis Izdelka

Opis:

Tesnjenje Posnetek za Hrano se pogosto uporabljajo za prigrizek torbe, žitnih vreč, sveže zamrznjene hrane, pekovski izdelki, in suho hrano, vrečke, je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala, in je robusten in brez vonja, ki vam zagotavlja trajno in dolgotrajno uporabo.To je dobro, nepropustnost za zrak in je enostaven za vas, da nosijo za potovanje.

Specifikacije:

Ime izdelka: Hrana Tesnjenje Posnetek

Material: PP

Naključno Barvo

Pakiranje: OPP vrečko

Velikost: o 11*1.5*1.3 cm/4.33*0.59*0.51 palčni

Primeren za: prigrizek torbe, žitnih vreč, pecivo, suho hrano, vrečke, hrana za hišne živali torbe, itd.

Seznam Vsebine:

Shranjevanje živil Tesnjenje Posnetkov*5pcs

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Endurable Materiala】: Hrana Vrečko Posnetek je trmast in brez vonja, ker je izdelan iz visoko kakovostnih PP materiala.To ne bo poškodoval ali vaši otroci in bo vam z leti storitev.

2.【Prenosni za Potovanje】: Zdrs Vrečko Tesnjenje Posnetek je prenosna, lahka in zelo preprost za uporabo.Brez skrbi jih vedno izgubljena ali posuta o, pečat njih, medtem ko ste se gibljejo.

3.【Precej Tesnjenje】: Zaradi svoje močne hrane vrečko zapiranje, Hrana Vrečko Tesnjenje Posnetek je uporaben kuhinjski pribor in ima dobro nepropustnost za zrak in reusability.

4.【Praktično Snap-on Design】: Čip Vrečko Posnetek je snap-on design, ki omogoča elastično in enostavno odpiranje in zapiranje; namesto vozni žep, si preprosto trnek in varno sponke.

5.【Različne Aplikacije】: Pogosto uporabljeni za prigrizek torbe, žitnih vreč, sveže zamrznjene hrane, pekovski izdelki, suho hrano, vrečke in hrane za hišne živali, torbe, Prigrizek Vrečko Posnetek lahko ohranili okusi hrane.

Dodatne Informacije

Material: Plastični

Vrsta: Vrečko Posnetki

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki