Mini Brezžična Rotacijski Orodje Kit 3,6 V S 50 Pribor, USB, Polnjenje In 3-Hitrost, Moč Orodje Za mletje, Brušenje, Poliranje

0 ★
(0)

€36.60   €27.45

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m32882

Opis Izdelka

Mini Brezžična Rotacijski Orodje Kit 3,6 V S 50 Pribor, USB, Polnjenje In 3-Hitrost, Moč Orodje Za Brušenje, Poliranje, Polnilne, 3,6 V litij-ionska baterija, brezžična uporaba. 3 hitro spreminjajo, 5000 ~ 15000 rpm, natančen nadzor.

Več uporablja: brušenje, rezanje, vrtanje, čiščenje in poliranje graviranje, enostaven za delo na les, kovine, steklo, jade, grobo, keramika, kaljeno jeklo, plastika, itd. 50 univerzalni pribor za vaše potrebe.

Prezračevanje design omogoča vrtečim orodjem teči, in vrtečim orodjem učinkovito dissipates toplote, podaljšate življenjsko dobo baterije, in uporablja varno za dolgo časa.Je lahek, tehta le 0,2 kg za zmanjšanje utrujenosti med delovanjem.

Če gred je zaljubljen, napajalnik, se bo samodejno izklopil za varnost operaterja in prepreči motor od tega, da spali.Na voljo v 2 chuck velikosti (1/8 palca in 3/32 palca), multi-orodje, ki je združljiv s široko paleto dodatne opreme.

Mini brezžična predenje orodja in pribor, ki so pakirani v eno polje.To je posebno darilo za tiste, ki so na obrti.

Barva:črna+bela

Material:Kovina+ABS

Vsebina Paketa:

1 set x Električni Mlinček

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki