Ponovno Zidar Lahko Zajema Kovinski Mason Jar Fermentacijo Skp z Ročno Črpalko Vakuumske Ohranitev Skp Komplete Pripomočkov

0 ★
(0)

€0.79   €0.55

Na zalogi
Oznake:

tesnilni pokrov za mikrovalovne, vaccum pokrov, sous vide pokrov, zidar kozarci s pokrovom, hrana vakuumskim pokrovom iz legiranega

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m14778

Opis Izdelka

Za enkratno uporabo Živil Kozarci Tesnilne Kapice Kovinske Hrane za Shranjevanje Posode Kape z Ročno Črpalko Mason Jar Zraka Ekstrakcijo Pokrovi Kuhinjski Pripomočki

Funkcija:

1. Varno Premium Kovinskih Materialov: Naše večkratno uporabo kositra in pokrovi so narejeni iz visoko kakovostnih kovinskih materialov, se lahko ponovno uporabijo večkrat, lahko vzdržijo visoke in nizke temperature, in se lahko uporablja v hladilnik, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj.

2. Lahkotno Burp: Nič več je dolgotrajen in težaven razveljavljanje in radoveden kritje.Burp kozarec z ekstrakcijo kisika črpalko.Samo kraj, črpalke, pritisnite in končano!

3. Zračno Ventil Tehnologija: uporabljamo nepredušno pokrov waterless ventil za zrak, ki deluje kot zaprti pare zaklepanje za posodo, ki omogoča ogljikovega dioksida za pobeg in kisika, da ne enter.

4. Zmanjša Možnost Živil Kvarjenje: Ti pokrovi ustvari vakuum pečat v jar.Kontaminantov, ki so težko rastejo v vakuumu, povečanje možnosti za uspeh.

5. Koristno: Široka usta, ki lahko pokrovom, lahko se uporablja za tesnjenje zidar, kozarci za shranjevanje začimb, bonboni, piškote, sadje, marmelade, brezalkoholne pijače, kava ali čaj, žebljev, vijakov in drugih manjših predmetov.

Specifikacija:

Material: ABS+kovina

Proizvod velikost in teža:

Velik pokrov premer: 84 mm/3.31 v, 21 g

Kuverta manjšega premera: 64mm/2.52 v, 17 g

Črpalka: Približno 13.8 x 4.4 cm/5.43x1.73in, 101 g

Package: O 25x9.5x5cm/9.84x3.74x1.97in, Bruto teža: približno 200 g

Izdelek uporaba: Uporablja se za tesnjenje in sesanje mason jar, učinkovito podaljšanje roka trajanja živil

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

01:

1 x 84 mm Velik Pokrov

1 x 64mm Majhen Pokrov

1 x Vakuum Črpalke

02:

1 x 84 mm Velik Pokrov

03:

1 x 64mm Majhen Pokrov

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Kovine

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki