Predal Perilo Organizator Trmast Vzdržljiv, Enostaven za Plavuti Škatla za Shranjevanje za Modrc Nogavice, Spodnje hlače Krila

0 ★
(0)

€11.65   €8.74

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m32502

Opis Izdelka

Predal za Shranjevanje Organizator Trmast Vzdržljiv, Enostaven za Plavuti Škatla za Shranjevanje za Modrc Nogavice, Spodnje hlače Krila

Opis :

Značilnosti:

Material: Naša oblačila škatla za shranjevanje je izdelana iz visoko kakovostnega nylon material, ki je trdna in trajna, tri-dimenzionalni in jasno, ne enostaven za preoblikovanje, in se lahko uporablja za dolgo časa.

Enostavno Čiščenje: skladiščenje smeti so enostavno obrisati s čisto vlažno krpo.Primeren za uporabo v vsakdanjem življenju, da je vse videti lepa in bolje organizirani.

Uporaba: oblačila škatla za shranjevanje, je zelo primerna za shranjevanje majice, spodnje perilo, nogavice, hlačne nogavice, mini krila, brisače, modrčki, rute itd.

Imejte Urejeno Garderobo: Naša oblačila škatla za shranjevanje lahko zagotovi boljšo organizacijo za svojo sobo pohištvo.Bi vaš omaro čistejši in deluje kot prostora za shranjevanje orodja.

Dobre poprodajne Storitve: Naša ekipa zagotavlja najboljše storitve.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas v času.Mi vam bo dala strokovno in bolnik odgovori.

Specifikacija:

Material: Najlon

Velikost: 55 * 30 cm

Teža: 120 g

Opombe:

Ročno merjenje je lahko napaka 1-2 cm.

Glede na PC, barve je lahko svetlejše ali temnejše.

Paket Vključuje :

1 * Škatla Za Shranjevanje

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki