1Pc 1.4 m Dolgo Visi Bela Wisteria Umetne Rože Svilene Trte Garland Doma Spalnica Strop svate Vrtni Okras

0 ★
(0)

€4.47   €3.13

Na zalogi
Oznake:

wisteria cvet obleka, priljubljena čipke tkanine, umetni zunanji wisteria, wisteria cvet nakit, etnične cvet tkanine, bombažne tkanine, barvil, wisteria pletene uhani, čipke tkanine, vzorec, wisteria kmečko obleko, čipke tkanine klinov

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6722

Opis Izdelka

Parametri:

Velikost:

Skupna dolžina 140 cm / 55.12 v

Wisteria dolžina 120 cm / 47.24 v

Podružnica dolžina 20 cm / 7.87 v

Značilnosti:

1. Umetno visi cvetovi vinske trte so kot nalašč za poročni šopek,stranka, urad za dekoracijo ,dekor, oltar,cerkev,corsages, pew loki, recepcija centerpieces,lahko obesite na steno, vrata, swing, ogledala in kjerkoli, kot želite, da uživajo z umetnimi listi trte.

2. Naravne rože, Polno in mehko listi vrtnice,žive realno in veren,videti bolj naravno in lepo,kot nalašč za poročno dekoracijo,namizni aranžma ali elegantno dekoracijo doma,primerna tudi za na prostem.

3. V wisteria cvetje dobro narejen in vibrantly barve - videti in se počutili tako, kot je dejansko cvetje,Čisto naravni slog,preprosto in elegantno,Enostavno za pranje in ohraniti čisto,Enostavna montaža,lep poročni doma stranka dekoracijo

4. Cvetovi so enostavni za postavitev in dol,enostavno zvijemo za obešanje!Uporablja za poroke,hoteli,osebe, kakor tudi druge slovesnosti, najboljše dekoracijo za dom, hotel park, itd.To je najboljša fotografija orodje.

Dodatne Informacije

Priložnosti: poroka

Slog: Cvet

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Bela Wisteria

Razvrstitev: Umetno Cvetje

Material: Svila

Številka Modela: Visi Bela Wisteria

Cvet Slog: Cvet Podružnice

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki