150 CM Umetno Ponaredek Rastline Japonski Bell tla Tla Velike Simulacije Rastline Vaze Dekoracijo dnevne Sobe Keramični Rastlin Pot

0 ★
(0)

€218.93   €131.35

Na zalogi
Oznake:

ploter cvetlični lončki sajenje, obrat pot lego, umetne rastline 210, emajlirano rastlin pot, prenosni rastlin, loncev, umetno božično drevo božič, groot glavo cvetlični lonček, keramična prevleka rastlin pot, nike rastlin, ins dekoracijo lesa

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m89918

Opis Izdelka

Izbral Za Vas

nova pridejo kmalu ......

Vroče Prodaje

Vroče Prodaje

Vroče Prodaje

Top Izbor

Top Izbor

Top Izbor

Novi Modeli

Novi Modeli

Novi Modeli

Sorodni

Sorodni

Sorodni

Veliko Japonskih Bell Talni Okras V Dnevni Sobi Ponaredek Zelenih Rastlin Krajinsko Konja Pijan Lesa Simulacije Posajenih Rastlin

【Slog】 Velikih rastlin, lončnice

【Vključuje】 P lant Drevo ×1 (S črno cementa bazena)

【Pogoj】100% nova in visoke kakovosti

【Barve】 Kot na sliki

【O dostavo】 uporabljamo China Post E express logistika privzeto za brezplačno dostavo, kar je zelo hitro in varno in stabilno

【VSE LETO DEKOR】 Skrbno zasnovan tako, da posnemajo videz pravega drevo, saj je blizu pravi stvari, kot je mogoče, kot nalašč za vsak prostor ali pisarno, to Zelenih rastlin, se boste počutili prisotnost narave in bo zelena vseh letnih časih.

【BREZ VZDRŽEVANJA je POTREBNO】 Vedno pozabite, da vodi vaš lep obrat?Utrujen od odmrlih rastlin?Poskusite umetne rastline, ki ne umrejo, ali vihra, in ne zahteva redno zalivanje ali vzdrževanja.

【TRMAST IN NASTAVLJIV 】 Naše Zelene rastline, ki je opremljen z močno notranjo kovinske žice, ki ga lahko dal v prtljažnik vsako obliko, ki jo želite, brez skrbi zlom to.Ta umetna rastlina bo ohranila svojo višino, barvo in obliko za let, ne da bi morali biti odstranjene ali oblikovane ohranili njegovo estetiko.

【VRH KAKOVOSTI MATERIALA 】 To umetno drevo je izdelan iz trpežne in premije poliester.Izdelek je zelo enostaven za čiščenje.Če je malo prahu, samo obrišite z vlažno krpo ali pero delovna halja.

Te rastline videz še posebej impresivno, če damo v večji lonec in pokriti z lubjem, gramoz, ali tla, če želite dodati realističen učinek.

Vse sloge, ki so opremljeni s črno cvetlični lončki, napolnjene s cementom ali pene, in postavi na tla, zelo stabilen, vam ni treba kupiti drugega cvetlični lonček.To je zelo lepa in ozračja.

Dodatne Informacije

Vrsta: Ponaredek Palm Listi

Ime Izdelka: Japonski Bell Cvet

Umestitev: Nadstropje

Obrat Slog: BONSAJ

Uporabite za: Obrat Za Dom Poroka Stranka Dekor

Material: Plastični

Poreklo: Celinska Kitajska

Velikost: 150cm

Število Kosov: 1pc

Količina: 1pc

Barve: Zelena

Slog: Tropski Monstera Listi

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki