Jasno Akril Perila Obešalnik 10PCS Non-Slip Obleko Obleko Obešalnik Omaro & Omaro Non-Slip Obleko Obleko Obešalnik 10PCS _WK

0 ★
(0)

€21.18   €12.71

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m4322

Opis Izdelka

Jasno Akril Perila Obešalnik 10PCS Non-Slip Obleko Obleko Obešalnik Omaro & Omaro Non-Slip Obleko Obleko Obešalnik 10PCS _WK

Opis:

Značilnosti:

1. Super obremenitev ležaja: lahke strukture, močno obremenjena.Primerna za camisole, obleko, jakne, plašč, hlače, pulover, itd.

2. Za suho in mokro dvojni namen: obešalnik je primeren za vse vrste mokro in suho tkanine.To je lahko tudi ročaj tanke naramnice, svile in šifon.

3. Imejte oblačila ravno in brez gub: površina obešalnik je gladka in ne povzroči oblačila za gubam.Tudi najbolj občutljiva oblačila, lahko obdržati raven in brez gub.

4. Širok obseg uporabe: uporablja se kot hlač rack, hlač rack, in hlač stojalo.Primerna za rute, brisače, itd.To je zelo primerna za stanovanja, vile, zavode, spalnice, sezonsko shranjevanje ideje, obešanje perila glede na vrste.

5. Visoka kakovost: Izdelan iz visoko kakovost kot material, trajna in lepa.Anti-korozijska, brez strahu pred vodo, brez rje.

Obvestilo:

1.Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

2.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Material: Akril

Količina: 10PCS

Velikost: 45: 45x23x0.5 cm, 40: 40X23X0.5 cm

Paket Vključuje:

10PCS Jasno Akril Perila Obešalnik

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Plastični

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki