Električna Zobna Ščetka Imetnik 4 Reža Diatomejsko Zemljo Zemlja Držalo Za Zobno Pasto Imetnik Pladenj Z Vodo Vpojne Diatom Blato Shranjevanje Pladenj

0 ★
(0)

€30.19   €13.59

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m10990

Opis Izdelka

Opis:

Spodaj oblikovanje diatomejska prst je enostavno absorbirajo vodo, preprečevanje kapljic vode iz zobne ščetke iz dirtying druge dele umivalnik.Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, debelo, brez vonja, ne kosi in varen za uporabo.Enostaven za čiščenje.Poenostavite pogled na vašo kopalnico števec.

Elegantna bela in siva design daje ljudem preprosto in razkošno občutek in omogoča ljudi, ki se počutijo udobno, vsakič, ko jih uporabite umivalnik!

Postavite ščetko ali zobno pasto v to, da se prepreči prah in vlago, build-up, in se zdravo in higiensko.Nosilci enostavno na vse sijoče površine brez vijaki ali žeblji.Poleg tega so za izboljšanje načrtovanja od spodaj, to lahko prepreči limescale tudi, če se dajo neposredno na števec.

Z dobro prepustnost zraka, zobna ščetka in zobna pasta sta enostavno, da se posuši.Znebite se nereda v umivalnik, ne zavzamejo prostora, zelo praktično!

Namestite ga lahko na umivalnik, wc posoda, omare, mize, itd.kot je potrebno, brez skrbi prostor.Poleg zobna ščetka, je tudi idealno za organizacijo manjše predmete, kot so svinčniki, ličila ščetke, britvice, ličila ščetke, itd.Uporabite ga lahko, vendar želite.

Značilnosti:

Material: diatom blato + barva žice

Barve: bela, siva

Velikost: 30*19*7 cm/11.81*7.48*2.76 v, okroglo odprtino premera 4 cm, ovalne luknje velikosti 4*6 cm/znašala 1,57*2.36 v

Seznam:

1*električna zobna ščetka imetnika

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Visokega Razreda Materiala】Izdelana iz visoko-razred material, površina diatom blato zobna ščetka imetnik je mat, in rack je zelo stabilen in ne tresenja po holding zobne ščetke.

2.【Ohraniti zobna ščetka Suho】robu diatom blato zobno ščetko stojalo držalo zobne ščetke navpično, da z zobno ščetko v suhem stanju in suho zobno ščetko je bolj higienski.

3.【Visoka Nosilna Zmogljivost】električna zobna ščetka ima imetnik visoko nosijo zmogljivosti, to je nepremočljiva, proti koroziji in rjavenju.Električna zobna ščetka imetnik lahko imajo 4 zobne ščetke.

4.【4-Luknjo za Shranjevanje】praktično zobna ščetka zobna pasta imetnik rack je zasnovan s priročno 4-luknjo za shranjevanje, ki lahko imajo štiri zobne ščetke ali zobno pasto na istem času

5.【Široko Uporabo】poleg shranjevanju zobne ščetke in zobne kreme, stojalo se lahko uporablja tudi za shranjevanje svinčnikov, ličila ščetke, britvice in druge elemente, ki se pogosto uporabljajo

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki