LED Plamen Žarnica Plamen Žarnica Naravnih Ogenj Učinek Plamena Žarnica Za notranje Stranke Vrt Kampiranje USB za Polnjenje, Varčevanje z Energijo, Dekorativni

0 ★
(0)

€0.83   €0.54

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m398287

Opis Izdelka

Opis:

Plamen učinek noč svetlobe je očitno, in se lahko uporablja kot počitniško dekoracijo in svetila luč.

Značilnosti:

1. Vzdušje Plamen Luči: svetlobni noči luč dodaja več življenja vzdušje učinke, ki vam omogoča, da uživate v bolj sladko podrobnosti.

2. Enostavno Polnjenje: Ta plamen sveče lahko napolnite tudi iz vašega računalnika in moči banke prek vrat USB.

3. Noč Svetlobe Videz: noč svetlobe funkcije elegantna in minimalistična.Bela videti je kot nalašč za katero koli obleko.

Specifikacije:

Delovna napetost: 5V/1A

Uporabite moč: približno 1 W

Učinek: Ogenj

barva: Bela

Stikalo: Plug and Play

Dimenzije: približno 86 x 25 mm / 3.4 x 0.9 v

Teža: 13.5 g

Seznam Vsebine:

A: Noč Svetlobe* * 1

B: Noč Svetlobe*2

C: Noč Svetlobe* * 3

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pravi Plamen Učinek: Naše nočne luči uporabo smart LED luči za proizvodnjo bolj realističen plamen učinek, ki ni le varno, ampak tudi traja dlje in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

2.Polnjenje prek kabla USB: lahko priključite noč svetlobo v vse USB napajalni vir.Nočna lučka je varen za uporabo in primerna za vsakogar.Plamen svetilke porabi manj elektrode in varčuje z energijo.

3.Kompakten Design: velikost noč svetlobe je približno 86 x 25 mm / 3.4 x 0.9 leta.Kompaktno obliko plamena lučka je enostavna za prenašanje, zelo lepe in praktične.Teža je okrog 13.5 gramov.

4.Obsežna Uporaba: plamen učinek noč svetlobe je očitno, in se lahko uporablja kot počitniško dekoracijo in svetila luč.Baklo luči se pogosto uporabljajo v domovih, restavracijah, hotelih in druge komercialne namene.

5.Prosimo, Upoštevajte,: ne uporabljajte noč svetlobe zunaj njen namen.Če imate kakršna koli vprašanja v prihodnje, vas prosimo, da nam pišite.Bomo poskušali rešiti vaš problem.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki