Kodo za Zaklepanje Teleskopsko Žičnih Vrvi Jeklene vrvi Kovček Avto Sani, Kolesa, Čelade z Visoko natančnostjo Kodo Kolo Geslo Ključavnice Za Kolo

0 ★
(0)

€2.22   €1.54

Na zalogi
Oznake:

kabel, kovček

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m487153

Opis Izdelka

Unive rsal Password Lock Teleskopsko Žičnih Vrvi Jeklene vrvi Kodo za Zaklepanje Kovček Avto Sled Motoristična Čelada Mestno Geslo za Zaklepanje

Značilnosti:

1. Izredno natančen dizajn: Visoko precizne kodo disk, ABS visoko-kisik kodo disk, visoke natančnosti in dobre strani občutek.Izdelan iz visoko kakovostne jeklene žice, žice, premer je približno 2 mm, in pull-out je približno 77 cm.Ima velik prostor, in je prilagodljiv.To lahko dal dragocenosti, kot so prtljage na dogodek, ki je dober pomočnik ko potujete.

2. Mehanska struktura design: notranja struktura kombinacija ključavnice sprejme mehansko strukturo, z visoko varnost.Hitro brez ključa za zaklepanje, udoben in hiter.Majhne velikosti, lahkosti enostavno shranjevanje in prevoz.Primerna za kovčke, vozni kovčki, nahrbtniki, arhivske omare, omarice za orodje omarice, itd.

3. Enostavno upravljanje: Kot v navodilih za uporabo, lahko nastavite svoje tri-mestno kombinacijo s pritiskom nit glavo, in nastavite lahko do 1000 gesla.To je lahek in kratek, in je zelo primerna za študente in fitnes navdušenci.Tri-mestno geslo, nobenih ključnih zahteva, geslo sprostitev, odpravlja težave tradicionalnih ključ za odklepanje, preprost in udoben, varen in anti-theft.

4. Večnamenski: Te žabice so enostavne za uporabo in idealen za zaklepanje čelade, sedeži, kolesa, kovčki, kolesa, rolke, vrata in ograje.Visoko precizne šifriranje kolo, ABS šifriranje kolo, dobro počutijo; jeklen kabel je trdna in močna, ne bo zmanjšal, in anti-theft učinek, je dobro.

5. Varnost: Za zaklepanje je narejen iz notranje kovinske žice, ki je trajno, vendar je debeline 2 mm.Anti-Theft Varnem Načinu, je zasnovan tako, da upočasni tatovi pri vnosu nekaterih mestih v trenutku.Deluje kot proti kraji in ključavnico, ki zagotavlja vaš kolesa, motorna kolesa, sprehajalci, prtljage in drugih dragocenosti, se v levo, kjer ste končali, ko zapustite.

Opis:

Zaklepanje je z visoko natančnostjo kodo disk, ABS visoko-kisik kodo disk, visoke natančnosti in dobre strani občutek.Izdelan iz visoko kakovostne jeklene žice, žice, premer je približno 2 mm, in pull-out je približno 77 cm.Ima velik prostor, in je prilagodljiv.To lahko dal dragocenosti, kot so prtljage na dogodek, ki je dober pomočnik ko potujete.

Specifikacije:

Material: ABS, kovinski

Zaklepanje telo velikost: 50x71mm

Raztezanje višina: 360 mm

Jekla premer žice: 2 mm

Popolnoma raztegnjena žice obod: 770 mm

Paket Je Vključeno:

1pc *Zaklepanje

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Zaklepanje Palico Debeline: 2 MM

Ime Modela: Geslo Za Zaklepanje

Žice Dolžina: 1.1 m

Postavka Vrsta: Zaščita Pred Krajo

Velikost: 88x52x20mm

Material: PVC+Jeklene Žice

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki