Električni Izvijač 1500Mah Polnilna Litijeva Baterija Ključa Brushless Vpliv Električni Izvijač Zračni Topovi NAS Plug

0 ★
(0)

€176.31   €123.42

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3842

Opis Izdelka

Električni Izvijač 1500Mah Polnilna Litijeva Baterija Ključa Brushless Vpliv Električni Izvijač Zračni Topovi NAS Plug

Prosimo, da se vljudno opozoriti,,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Multifunkcijski električno Orodje:Vsestranski Hitro Spremembo Dvojno Stojalo: Opremljena z 1/2 square vtičnica ključa in hex 1/4 vtičnico, ki združuje funkcije električni izvijač, vpliv ključa in akumulatorski udarni vrtalnik.Vsestranski brezžični vpliv voznik je alternativa a akumulatorski vrtalnik kombinacija komplet za rahljanje/zaostrovanje velike matice, vijaki ali vijaki in vrtanje lukenj.Kot nalašč za izboljšanje doma, projekte gradnje, industrijske opreme, vzdrževanje ali motorno kolo, deli in popravili.

Močan carbonless motor: High-performance ogljikovih brez motornih zagotavlja 520Nm za vrtilni moment za preprosto odvijte/privijte velike rusted ali več-zaostrili, matice, vijaki ali vijaki; optimizira pralni učinkovitost, povečuje motornih življenje za 10-krat poveča teči čas za 50% na brezplačno, in ni obrabe , Št. iskra vzdrževanje, lažji in bolj kompaktne velikosti.

1a polnilnik in uporabniku prijazen plošča: S polnilnikom, ki niso enostavne za vzdrževanje, z polnilnik, z polnilnik, z polnilnik, s hitro polnilnik, to 21v 1500mAh Li-ion baterije za ponovno polnjenje lahko popolnoma napolni v samo 2 urah in je veliko zmogljivosti napajanja lahko deluje neprekinjeno, za dolgo časa.Smart control panel, na prvi pogled hitrosti bar in preostale moči; funkcija tipke za preklapljanje, je zelo priročna.

Hitro smer in hitrost preklapljanja: Spremenljivi Pritisk Različnih sproži sile olajša nadzor ključa hitrost od leta 2000 vrt. / min in vpliv stopnje 3000 ipm.Naprej/nazaj gumbe z varnostno ključavnico, ki omogoča enostavno matica in vijak odstranitev.

1 led-lučka ergonomska oblika: 1 led žarometi osvetljuje prostor, kjer delate, in 20-ih letih odlašanja, da izklopite luči, je bolj prijazen.Mehke gume grip gaming primeru, bolj udobno design, bolj udoben ročaj, bolj udobno in bolj uravnotežen.Aluminijasto glavo trajno poveča življenjsko dobo vpliv voznik.

Število baterij: 1 battery

Motor: brez motorja

Baterija ogljikovih zmogljivosti o: 1500mAh

Čas polnjenja: 2 uri

Uporaba: približno 30 (neprekinjeno)

Napetost: 110-240 V 50 60 Hz

Moč: 700 W

2 v 1 za Hitro vpenjalna Glava: 1/2 Kvadratnih Chuck

Vpliv frekvenca: 3000ipm Brez obremenitve hitrost: 0-3800r/min (0-1800r/min)

Navor moč: 0-300nm (0-200nm, 0-300nm)

Vrsta vtiča:NAS Plug,to velja tudi za Kanada, Indija,Mehika, Tajska, zda, Filipini,Tajvan in tako naprej.

barva:barvno Fotografijo

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

1 x Akumulatorski udarni ključ

1 x Hitri Polnilnik

1 x Baterija

1 x pasu

7 x Rokav (17 mm,18 mm,19 mm,20 mm,21 mm,22 mm,24 mm)

1 x 1/2 palčni (22 mm) square vtičnica(z O-obročem in pin)

3 x drill

4 x vijak bit

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Vir Napajanja: Električne energije

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Akumulatorska Električna Ključa

Certificiranje: NOBEN

Blagovna Znamka: MiLESEEY

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki