5W FM Digitalni Radio DIY Kompleti 50Hz-18KHz LCD Zaslon, FM-76-108MHZ Samodejno Iskanje Radijskih kompleti z ojačevalnik lupini zvočnik

0 ★
(0)

€6.95   €5.97

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6359

Opis Izdelka

5W FM Digitalni Radio DIY Kompleti 50Hz-18KHz LCD Zaslon, FM-76-108MHZ Samodejno Iskanje z ojačevalnik lupini zvočnik

Značilnosti:

1. Vgrajeni 30-ravni digitalno prilagajanje glasnosti, tipko delovanje lahko enostavno zaključili.

2. Podatki pred izpada samodejno pamet, ko je izklopljena.

3. Celoten frekvenčni pas (76-108MHZ) samodejno poišče signala v frekvenčnem pasu in trgovin pomnilnik.

4. LCD-zaslon je bolj intuitiven in natančen, z zelo nizko porabo energije in minimalen hrup motnje.

5. To je funkcija samodejno iskanje radijskih postaj in shranjevanje radijskih postaj, ki je enostaven za uporabo in uporabo.

6. Kvarčni kristal se uporablja za stabilizacijo frekvenco, prenos podatkov pogostnosti ni več odnašanja ko pride do spremembe temperature.

7. Baterijo za ponovno polnjenje, lahko napolniti z mobilnega telefona polnilnik, rdeča lučka sveti med polnjenjem in zelena lučka sveti, ko je polna.

8. Uporabo naprednih digitalnih avdio tehnologijo za obdelavo signalov (DSP) in FM faza-locked loop modulacije tehnologije (PLL) naredi kakovost zvoka bolj realističen, učinkovitost je bolj stabilna, dolgoročna delovna frekvenca nima offset in prejeti signal je dobro, in 22 postaje lahko prejeli na lokalni ravni.

Specifikacija:

Izhodna moč: 5W

PCB board velikost: 6.3 CM*4.4 CM

Shell velikost: 11,9 CM*ZA 8,8 CM*2.7 CM

Podpora zvočnik: 8 ohmov v 5W

Frekvenčni razpon: 50Hz-18KHz

Kanal: uporabite zvočnik za mono, uporabite slušalke za dual channel

Običajna stereo slušalke s premerom 3,5 mm se lahko uporabljajo, vendar, če kupite eno z lupino, morate pozorni: premer slušalke ročaj mora biti manj kot 7mm!Drugače pa ne bi šel.

Sprejemna frekvenca nastavitveno območje:

76.0 MHz-108,0 MHz

Enakovredno šum: ≥30dB

Napajalna napetost: 3.0 V-5.0 V

Baterija model: 18650 (dostava brez baterije)

Zaprite kampusu radio 87.0 MHz-108,0 MHz, odprite kampusu radio

Package baterije kapaciteta: 1000MAH, ga je mogoče uporabiti za približno 7-8 ur, ko je polna.

Obvestilo:

1. Ne dotikajte se komponent na zadnji modul med delovanjem, tako, da ne vplivajo na normalno delovanje modula ali povzročijo kratek stik, da gorijo modul.

2. Ta modul je za radio-občutljive naprave, in motnje iz napajanja ali v bližini, lahko vplivajo na normalno delovanje modula.Zato je priporočljivo, da uporabite baterijo ali moč, frekvenčni pretvornik za pridobitev stabilne napetosti po stabilizaciji napetosti za napajanje na modul.Stikalni napajalniki (kot so mobilni telefon, polnilnike in druge stikalni napajalniki), moč banke, in Razred D ojačevalnike, mikrovalovne pečice in drugih naprav, ki delajo v bližini ni mogoče uporabiti.V nasprotnem primeru motenj, ki jih ustvari teh naprav bo vplivalo na prejemanje učinek tega modula.Prijatelji, ki kupujejo modul in ga razvijati sami, prosimo, bodite pozorni.

Navodila za uporabo:

1. Po vsakem modulu je končana, se samodejno iskanje kanalov.Pritisnite in držite "Samodejno Iskanje (AUTO gumb)" samodejno iskanje in shranjevanje radijskih postaj, ki jih je mogoče slišati.Ko je iskanje zaključeno, prva radijska postaja p01 ribje samodejno predvaja.Uporabnik lahko pritisnite "prejšnjo postajo" ali "naslednja postaja" tipko, da preklopite iskanih postaje.

2. Ta modul lahko nastavite osvetlitev stanje in ali poslušati kampusu radio frekvenčni pas glede na uporabi, specifične za uporabnika.Način nastavitve se je, kot sledi:

V stanju izklopa, pritisnite in pridržite gumb VOL+, VOL - tipko, nato pa za vklop in vklopite LCD zaslon, C1 pomeni, da odprete kampusu radio C0 pomeni, da zaprete kampusu radio frekvenčni pas nastavitev, ki bodo začele veljati, ko znova zaženete računalnik.

Za osvetlitev članice, pritisnite in držite gor in dol, radijske gumbe ob istem času, ko je fotoaparat izklopljen.Na zaslonu je prikazan B1 pomeni, osvetlitev je vedno na, B0 pomeni, osvetlitev ozadja je izključena za 20 sekund, in nastavitve začnejo veljati, ko znova zaženete računalnik.Če želite spremeniti nastavitev članice, ta korak Ponovite za preklop.Tovarno je enakomerno nastavljena na ne odprete kampusu broadcast frekvenčni pas in osvetlitev ozadja se bo izklopite za 20 sekund brez operacije.

Za polnjenje baterije, prosimo, uporabite polnjenje vmesnik ob glavni odbor, je ne uporabljajte, polni vmesnik, ki prihaja z polnjenjem modul, to je zato, ker so polni vmesnik na glavni odbor je dodal, s stikalo krmilne in radia ni mogoče uporabljati, ko je polnjenje.

Dostava seznam:

1*FM digitalni radio z ojačevalnik lupini zvočnik DIY kompleti

RDA5807FP

Značilnosti:

1. Povečati učne sposobnosti.

2. Povečanje DIY obresti.

3. podpira različne elektronske komponente.

4. Proizvodnja je preprosta in namestitev uspeh je visoka.

Specifikacija:

FM obseg: 87MHZ-108MHZ

Odbor velikost: 7.6CMX4.2 CM

Package zvočnik: 8 evrov 5W

Opomba: Dobavljeni brez baterije

Shell velikost: 13.2 cm*8,3 CM*2.6 CM

Polnjenje vhodna napetost: 4.5 V-5,5 V DC

Package baterije kapaciteta: 1000MAH

Izhod za slušalke izhod vmesnik: 3.5 dual channel

Navodila:

1. Pritisnite tipko za vklop, delovni sveti, in pritisnite P-/P+ za preklop postaje.Po prehodu radijske postaje, če ni zvoka, počakajte za največ 10 sekund pred prehodom na naslednjo postajo.Če signal ni dober, ga lahko spremenite.smer antene.Obstaja približno 20 enot v Quanzhou.

2. Pritisnite S+/S - za nadzor glasnosti.Slišati je, kot dve-kanal s slušalkami.Če uporabljate zvočnik, če želite poslušati radio, je mono.Zvočniki so izključi, ko slušalke so priključene.

3. Rdeča lučka sveti, ko je baterija napolnjena, in modra lučka sveti, ko je v celoti napolnjena.Poskusi, da ne prisluhnejo, ko je polnjenje.Baterija nima napetost označbo.Če ste poslušali, za dolgo časa, ali menijo, da je obseg se je zmanjšal, ali je signal je slab, morate napolniti v času in napolniti pogosto.V 1000MAH baterije lahko uporabijo za približno 7-8 ur, potem ko je v celoti napolnjena.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

DIY Dobave: Kovinarstvo

Certificiranje: CE

Vrsta: 5W FM Digitalni Radio DIY Kompleti LCD Zaslon, FM-76-108MHZ Samodejno Iskanje

Slog: 5W FM Digitalni Radio DIY Kompleti LCD Zaslon, FM-76-108MHZ Samodejno Iskanje

Številka Modela: 5W FM Digitalni Radio DIY Kompleti LCD Zaslon, FM-76-108MHZ Samodejno Iskanje

Velikost: 5W FM Digital Radio DIY Kits LCD Display FM 76-108MHZ Automatic Search

Izhodna Vrsta: 5W FM Digitalni Radio DIY Kompleti LCD Zaslon, FM-76-108MHZ Samodejno Iskanje

Blagovna Znamka: Aideepen

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki