[Flash Ukvarjajo]Eno samo Tri Osebe Double Decker v Posteljo s Skladiščenjem Stopnicah Ločeno Design Belo Tri V Enem[NAS Zalogi]

0 ★
(0)

€1 130.85   €791.59

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m2817

Opis Izdelka

Informacije o izdelku Postavka Koda: 413AAK Vrsta Izdelka: Kombinirani Predmet, Ime Proizvoda: Dvojček Velikost Trojno Pograd z zalogami Stopnišče,Ločeno Design,Bela Glavna Barva: Bela Glavni Materiala: Bor Dimenzije Izdelka Sestavljeni Dolžina (pri.): 94.40 Sestavljeni Širina (pri.): 47.60 Sestavljeni Višina (pri.): 77.80 Teža (kg): 231.00 Paket Velikosti Sub-postavka 1: 79.92 * 15.35 * 6.57 palcev 110.23 lbs podmeniju 2: 61.61 * 17.83 * 9.33 palcev 130.07 lbs

Ta trojna pogradom, je lepo narejen in izjemno prilagodljivi.To zunanja oblika plank headboards in footboards.To je mogoče razstaviti v posameznih pogradom in platformo posteljo.

To čudovito pogradom, je narejena delno iz masivnega lesa gradbeništvo izdelan, da traja več let, da pridejo, in design daje prehodni slog na to posteljo.Trmast stopnišče daje enostaven dostop na vrh pogradi in prostor pod stopniščem vam ponuja dodaten prostor za shranjevanje.

① [Ločeno Design] Ta ležišča, ki prihaja z ločeno design.To je mogoče razstaviti v posameznih pogradom in platformo posteljo.

② [3 Ležišč v 1] To je pograd ima tri twin-velikost postelje in sprejme 3 družinski člani ali prenočitev gostov, ki je kot nalašč za vas.

③ [Storage Stopnišče] trmast stopnišče daje enostaven dostop na vrh pogradi in prostor pod stopniščem vam ponuja dodaten prostor za shranjevanje.

④ [Trdno Konstrukcijo] Izdelana iz visoko kakovostnega masivnega borovega in MDF, da je stabilen in trajen.Podpira lesenih letvic, št pomlad polje je potrebno.

⑤ [Enostaven za Montažo] Vsi deli vključeni v vaš paket, so označene jasno.Z korak-po-korak navodila za montažo in na-izvrtane luknje, ga lahko enostavno zbrati tej strani tabela posamično.Priročnik za namestitev priporočamo.

Opis

Raztegljiv Material

Borov Les+MDF

Velikost

Twin

Barve

Bela

Številke Paket

2

Zahteva Montažo

Da,

Dimenzije

Splošno Dimenzije Izdelka

94.4"L*47.6"W*DOSEGLO 77,8"H

Package Dimenzija

Glejte Specifikacije

Vsako Posteljo Dimenzije

77"x39.4"

Skupna Višina

Doseglo 77,8"

Število Vsako Posteljo Letvice

14/14/0pcs

Skupna Teža Izdelka

231lb

Vsako Posteljo Teža Zmogljivost

200lb

Vsako Posteljo Debelina Vzmetnice

6"

Dodatne Informacije

Z Naslonjali: No

Širina(Vzmetnica Velikosti): Drugo

Z Prostora Za Shranjevanje: Da,

Postelja Površino Tkanine: Drugo

Posebno Rabo: Dom Postelja

Je Po Meri: No

Zložen: No

Splošne Rabe: Dom Pohištvo

Vrsta: Spalnica Pohištvo

Videz: Sodoben Slog

Z Bedstead: Da,

Blagovna Znamka: OLOEY

Napihljivi: No

Material: Bor

CN: Guandong

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: 413AAK

Slog: Sodobni Kitajski, pogradom

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki