Prenosna Zložljiva Stol Zložljiv Stol za Kampiranje na Prostem LED Pohištvo Upogljivi Pop Up Telescoping Blata Potovanja Ribolov Sedež

0 ★
(0)

€78.75   €39.37

Na zalogi
Oznake:

zložljivi plastični stol, blata, plaža stoli, Bivalni prostor, barski stoli

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m27654

Opis Izdelka

Prenosna Zložljiva Stol Zložljiv Stol za Kampiranje na Prostem LED Pohištvo Upogljivi Up Telescoping Blata Potovanja ribolov Sedež

Opis:

Prenosni zložljive blata ca, ki se uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem dejavnosti, kot so kampiranje, ribolov, pohodništvo, barbecuing, piknik, vrtnarjenje.Notranji priložnostih, kot so dnevna soba, spalnica, kopalnica, kuhinja, pisarna, itd.

Še posebej, LED svetloba z SOS način se lahko uporablja kot opozorilno svetilko, ki je kot nalašč za avto.

2020 Najnovejši Prenosni Zložljivi Design

Okrogle Strukture

izbor visoko kakovostnih Najlon materiala, se ujemajo s posebnimi okrogle design, ponujajo super trdnost in togost, da bi zložljivi stol bolj trpežna in vzdržljiva.

koristijo dodatne Okrogle Strukture, bi lažje upravljati, močnejša struktura in varno.Tudi otroka, lahko to storite hitro in enostavno.

Značilnosti Izdelka:

Prenosen in lahek

Trpežna in vzdržljiva

Nosilnost 440lbs

Bolj obremenjena

Specifikacija:

Izdelek Material: Najlon

Izdelka Višina: 7~42cm/2.7~16.5 palčni

Izdelek Zložena Velikost: 26.2x26.2x7cm/10.3x10.3x2.7inch

Teža izdelka: 1.29 KG/2.85 kg

Največja Obremenitev: 200 KG/440lbs

Trak > Dolžina: 110 cm/43inch

Specifikacije:

【Novo Zasnovan Zložljivi Stol】Novo Zasnovan Rib obsega, strukture in spremenjen plastičnega materiala, ki daje zložljivi stol izjemna trdnost in togost.Nosilnost prenosne blato doseže 400 kg, daleč presega druge blagovne znamke.Stran podporo prenosni stol je okrepljena.Zmogljivost odpornost na nagib je močnejši od drugih blagovnih znamk.Vse te naredi camping stol je bolj čvrst in vzdržljiv.

【Prenosni Stol & Enostaven Za Prevoz】paket velikost je le 26,2 cm/10.3 v premeru, 7 cm/2,7-palčni višina in tehta samo 1.29 kg/2.85 kg.To zložljive blatu je prenosna, lahka, majhna in kompaktna, da se postavite v prtljage ali shranjevanje.Nastavljiv trak naredi stol, da jih lahko nosite v roki ali visi na

【Nastavljiva, Zložljiva Stol】teleskopski blatu lahko prilagodite na želeno višino 2,7 16,5 centimetrov, ki glede na kraj, namen in tudi po vaši želji.Ta prilagodljivost zaradi česar je primerna za večino odraslih in otrok.

【Nadgrajeno Design】To je najnovejša oblika prenosne teleskopsko zložljivi stol.A samozapiralni model lahko spoznal, ko zložljivi stol je zaprta, in samo-zaklepanje stikalo ni potrebno pri teleskopski blatu je zaprta.Osnove sprejme nedrsečo podlago, da se zagotovi varnost in stabilnost, in ne enostaven za zdrs.

【Široko Paleto Uporabe】podaljša blata z LED svetloba je kot nalašč za v zaprtih prostorih in na prostem dejavnosti.Notranji priložnostih, kot so dnevna soba, spalnica, kopalnica, kuhinja, sedeža, dejavnosti na Prostem, kot so kampiranje, ribolov, lov, pohodništvo, BBQ, piknik, v vrsti, vrtnarjenje ipd.

Paket Je Vključeno:

1x Prenosni Zložljivi Stol (Niso vključene baterije AA)

1x Uporabniški Priročnik

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Podpora: Dropshipping / Trgovina

Material: Drugo

Zložen: Da,

Številka Modela: Zložljivi Stol Stoli

Splošne Rabe: Pohištvo Na Prostem

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki