Vrh Nakit Naravnih QING Jade Čisto Ročno Izrezljane Obesek Pribor Vratu Dekorativni Obrti Lepe Ogrlica Kakovosti Darila

0 ★
(0)

€139.16

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m1046

Opis Izdelka

Dobrodošli v naši trgovini

*-*Material:100% Naravni Jade*-* -Naravna in gladko. -Ročno izrezljane poliranje *-*Vsak Izdelek, ki bo dobil Eno, Nakit, Torbica, kot darilo*-* -To je odlično handwork in velika umetnost zaklad. -Element, ki v celoti eksponatov ustvarjalnost duha in briljantno kulture. -Odlično darilo za vaše prijatelje ali za svoje zbirke. -Srečo za vas.

O izdelku: Naši glavni izdelki so visoko kakovostni agate, crystal, naravne jade 、Smaragdno、gemstone in poldragi kamen izdelkov.

Opomba: Naravni jade surovega kamna, ki je nastala z naravo po več deset tisoč let, ki tvorijo surovega kamna bo imel naravnih waterlines in proge, tako da vse naravne jade surovega kamna carving izdelki so drugačne barve.Vendar prosimo, bodite prepričani, da smo izbrali najbolj popoln in najbližje barve na sliki iz izdelkov, v katero so vklesani enake prvotni kamen za poslal.

Tam se bo napaka ± 0,5 mm, če je proizvod velikost se meri ročno, vendar to ne bo vplivalo na učinek nosi zapestnico, obesek.Prosimo za razumevanje!

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Hvala!

Izdelke v tej trgovini so vse tradicionalne Kitajske ročno,

in vsak izdelek ima svojo edinstvenost!

Hvala za vsako stranko!

Dodatne Informacije

Kovine Tipa: NOBEN

Fine ali Moda: Moda

Poreklo: Celinska Kitajska

Spol: Unisex

Material: Kamen

Postavka Vrsta: Obeski

CN: Xinjiang

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki