Področje Silikonske Smole Plesni,3D Področju Plesni, Epoksi Smolo Jasno Silikonski Žogo Kalupov Za Nakit, Izdelava,Milo Sveča DIY

0 ★
(0)

€28.97   €17.09

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m10600

Opis Izdelka

[Upgrade]Enem kosu smolo žogo formi, razlikuje od večine starih modelov na trgu,.Prelijemo smolo neposredno v žogo plesni, in se bo samodejno oblikovanje popolne smolo krogla z gladko površino, brez potrebe za sekundarno poliranje.

[Embalaža], Boste prejeli 7 različnih velikosti krog smolo žogo plesni! (Za 3,7 palčni, 2.9 cm, 2.5-inch, za 1,7 palca, za 1,3 palca, za 0,9 palca) in 3 razpoložljivi droppers.Smole področju plesen je zelo prilagodljiv in končni izdelek je mogoče enostavno odstraniti.

[Prozoren Silikonski Material]Teh okroglih silikonsko plesni so izdelana iz visoko kakovostnih, visoko-preglednost silikona, končni izdelek je bolj sijoče kot druge bele žogo plesni, ki vam omogoča, da vidite, kaj počnete, brezšivne sferične silikonsko plesni prepreči iztekanje smole med proizvodnjo.

[Pogosto uporabljajo]3D smolo področju plesen je primeren za proizvodnjo različnih končnih izdelkov in oprema v vašem življenju, in je združljivo z epoksi smole, poliestrske smole, gline, voska, sveče, mila in drugih materialov.To je najboljša izbira za DIY smolo, nakit, smole področju dekoracijo, smole obeskom za ključe obesek, smole svetloba night, planet, Božična poroka doma namizni okras, milo svečo.

Barva: prozorno bela

Material: silikon

Vsebina Paketa:

9 * Področje Silikonske Smole Plesni

3 * Droppers

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki