300pcs Varnost Balona Zatiči 10 Barv Calabash Kvačkanje Šiv Označevalcev Kovine, Varnostne Zaponke za Pletenje DIY Obrti Projekta Škatla za Shranjevanje

0 ★
(0)

€9.42   €6.50

Na zalogi
Oznake:

kovinski obrat označevalcev, velika calabash, afor kvačkanje lase, osnove lase, igle, varnost pin punk krilo, nož varnostni pas, lilo šiv primerih svinčnik, varnost kristalno pin, amhisop navzkrižno šiv, kvačkanje kamele šiv šal

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m85089

Opis Izdelka

300pcs Varnost Balona Zatiči 10 Barv Calabash Kvačkanje Šiv Označevalcev Kovine, Varnostne Zaponke za Pletenje DIY Obrti Projekta Škatla za Shranjevanje

Opis Izdelka:

Material: Kovina

Pin velikost: 2.1 * 1cm

Količina: 300pcs / veliko

Eno polje: 10 barv

Vzdržljiv Material: Ta paket varnostne zaponke je narejen iz kovine, ki je ni enostavno, da bi prekinil, trdo in trajno.

Velika Količina: paket vključuje 300 Kos pletenje šiv marker nožice v 10 barvah, 30 kosov za vsako barvo enostavno uporabo in zamenjavo.

Škatla za shranjevanje: Je zapira vgrajen pokrov škatle, enostaven in priročen za shranjevanje in naredite v primeru, da manjka.

Uporaba: Calabash zatiči so idealne za oblačila, quilting, odeje, in umetnostne obrti, jih uporabite za dekoracijo ali upogibanje do jopico, itd.

Varnejši: varnostne sponke ohranja kodo pin in ukrivljene groove varno zajema izslediti, zaradi česar je postopek varen kraj .

Dodatne Informacije

Postavka Specifikacije: 10 barvo Boxed

Ime izdelka: Varnost Balona Zatiči

Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)

Poreklo: Celinska Kitajska

Količina: 300pcs/veliko

Element Pin velikost: 2.1*1cm

Nastavite Vrsto: Da,

Postavka Uporabo: oblačila, tekstil doma, oblačila, embalaža darila

Postavka Vrsta: Varnostne Zaponke

Postavka Materiala: Kovine

Material: Kovine

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki