Vrh Kakovosti Aluminija, Električne Zavese železniškega prilagodljiv Motorizirana Stropna Montaža Okna Zavese Železniškega za Pametni Dom Sistem

0 ★
(0)

€28.77

Na zalogi
Oznake:

3 banda zavese smart, kolesarska pedala aluminijeve zlitine, smart ušesa zavese, zlitine debele zavese, zlitine nosorogovo zavese, železniški zavese progi, zavese luksuzni zlitine, smarttest pametno gledati, gorilla pametno gledati, zavese smart fourtwo

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m81158

Opis Izdelka

Električni Zavese, Sledi Daljinsko upravljanje Auto Motorizirana Zavese Skladb za Prilagajanje Električne Zavese Prosimo, Upoštevajte: To povezavo samo, vsebujejo track,ne vključila zavese motorjem in daljinskim upravljalnikom

Spoštovani, pls namestite slip deli, montaža, preden se operacijski skladbo.Ne nameščajte motornih slediti dušilka lahko delujejo skladbo gladko manuall.V nasprotnem pasu se Lahko uničijo.

Cena je za 1 m, Če je dolžina manj kot 1m, tako bo zaračunan kot 1m.Za primer, če boste potrebovali za 2,3 m, nato pa izberite 3pcs.in pustite nam sporočilo dejansko dolžino.

Bomo ladja kot stropna namestitev v zamudi , če potrebujete strani montaža , Pls kliknite spodnji fotografiji dodati strani oklepaju, da vaše naročilo. 1M sledi potreba 1 lota, 2m in 3m treba 2lots, in 4m 5m in potrebujejo 3lots strani oklepajih.Tako da vam lahko ponudimo strani nosilec, kot je Spodaj slike.

Če ste niso tako prepričani, da je za dolžino, ki jih potrebujete, pls stik s službo za pobude , Kot sledi prilagajanje izdelkov, ne sprejema vračanje blaga in plačilo nazaj.Hvala za razumevanje zelo veliko.

Če vaše dolžina je več kot 2m, pls, kontaktirajte nas za najboljšo stroškovno učinkovit način dostave.Kot Matterhorn.si dostava način platformo, omejeno, bomo lahko pokazal v podrobnosti.

Če potrebujete U tip ali Ltype zavese skladbo, kot je spodaj slike, pls tudi nam, mi lahko prilagodite za vas:

Plačilo 1.Plačate lahko s Moneybookers, Visa, MasterCard in bančno nakazilo, ali plačilo z izbranimi plačilnimi karticami. 2. KUPITE VEČ, PRIHRANITE VEČ!Če kupite več kot 10 kosov,da smo dobro večino cena, dobrodošli za preiskavo. 3.Če imate težave, zaradi česar vaše plačilo, ali nam pišite Matterhorn.si za pomoč.Dostava 1 Smo se, da jih izvajali različne načine, vključno z air mail, DHL express, UPS express, Fedex express, TNT express in EMS express.Vaše naročilo bo dobavljeno v roku, ko obljubimo.To je splošno dostaviti čas drugačen način dostave Air mail(Zrak Parceli): O 7-30 dni(Vendar je potrebno več časa, da dosežejo Brazilija, Rusija, itd.) Express: O 2-10 delovnih dni ( čas Dostave je za referenčno ) 2.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 3.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. 4.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine. 5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Garancija 1. 1 leto Proizvodnji Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu) 2. Vse izdelke, je bila preverjena, preizkušena in je pakiran v dobrem stanju, pred dobavo.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku(in v originalni embalaži.).vam bomo vrnili ID.Medtem Prosimo, povejte nam, kaj je napaka,za odpravo nepravilne uporabe. 3. Kupec je odgovoren za Vrnitev, ladijski promet pristojbina.Storitve za stranke Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Smo cherich vsakega kupca.Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas Nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije,tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Smo res cenim, da si nam lahko 5 povratne informacije star.Hvala za vašo podporo.

Dodatne Informacije

Barve: Bela

Vrsto Namestitve: Vidne Sledi

Vrsta: Zavese Polov, Skladbe In Oprema

Vrsta Tkanine: Aluminij

Zavese Palice, Skladbe In Pribor Tip: Zavese Skladbe

Drsna Naprava: Splošno Škripec

Material: Aluminijeve zlitine

Blagovna Znamka: Ewelink

Uporaba: zavese materiala

zavese vrsto poti: S železniški progi

tekači količina na meter: 8pcs

Vzorec: Trdna

Slog: Sodoben Slog

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: CT30

Tehnika: -Aluminij

Primerni za motorna: Dooya KT320/dt52/dt360

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki