10PCS Nastavljive Plastične Prijavite Imetnika,Clip-On Slog Dvojno Glavo Prikaz Posnetkov Vrtečih se Ponovno Prijavite Ceno Za Shranjevanje

0 ★
(0)

€22.90   €13.28

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m80324

Opis Izdelka

10PCS Nastavljive Plastične Prijavite Imetnika,Clip-On Slog Dvojno Glavo Prikaz Posnetkov Vrtečih se Ponovno Prijavite Ceno Za Shranjevanje

[posnetek podpisati imetnik ]- Teh Prikaz Posnetkov je izdelan iz plastičnega materiala, ki je lahko nastavljivo s 360 stopnja,Primerna za valjastih predmetov, plošče, kvadratne cevi, predelne stene, okrogle cevi, itd., Spodnji posnetek lahko odprete o 1.49 cm.

[Široko Uporabo] - Clip-On Prijavite posnetke lahko uporabite kot cena in trgovsko blago znak prikaže v trgovino, pisarne,restavracije,trgovine ali drugih nakupovalni center, se prikaže, poroko, zabavo in razstav v reklamne namene, ceno,prikaz beležke, opomnike in fotografije, itd.

[Super vpenjanje force] -Dve anti-slip preproge znotraj posnetek, S super objemka usta, Vrtljiv Posnetek omogoča, da se prilagodi na optimalni položaj, enostaven za objemko, za omaro ali polico.

[Trajne Cena Zaslon Imetnik] - Dvojno posnetek design,ki je določen na polici in ceno,posnetek prijavite se imetnik lahko ponovno uporabi.

[PRIMEREN ZA CENO DISPLAY] - Združujejo posnetek na znak z vsako prodajo znak, politika, znak, ali drug znak kartice, ki jih ponuja trgovinah, nakupovalnih centrih, trgovinah, sadje trgovinah, prodajalnah in skladišča, da bi pritegnili kupce.

Barva:črna

Material:plastika

Velikost:17 x 8 x 3,5 cm

Vsebina Paketa:

10 * Znak Posnetke Blago Znak

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki