Novo Silikonsko Plesni Ogrlico, Obesek, Dekoracijo Plesni Diy Posebnih Obrtnih materiala za Mizo Dekoracijo Doma

0 ★
(0)

€6.49   €3.89

Na zalogi
Oznake:

Abeceda Ogrlico, Obesek, claddagh ogrlico, obesek, keramic ogrlico, obesek, sferične ogrlico, obesek, peneče ogrlico, obesek, vkme ogrlico, obesek, pokrivala ogrlico, obesek, slon, ogrlico, obesek, seaglass ogrlico, obesek, plejade ogrlico, obesek

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m78330

Opis Izdelka

Novo Silikonsko Plesni Ogrlico, Obesek, Dekoracijo Plesni Diy Posebnih Obrtnih materiala za Mizo Dekoracijo Doma

Značilnosti:

1. Lahko jih uporabite, da bi občutljivo obrti in jih uporabite kot doma okraskov, namizne dekoracije, stenski viseči okraski, ali jih pripravite, kot je poroka, obletnica, posla ali Valentin je Dan darila.

2. DIY plovilo, kalup je združljiv z večino smolami ali drugimi litje materialov kot so epoksi smole, poliestrske smole, polimerne gline itd.

3. Silikonski kalup je enostaven za uporabo in je dobra stvar za nove učence.It' s super tudi za družinske dejavnosti, za ustvarjanje vašega dela skupaj.

4. Izdelana iz visoko kakovosten silikonski material, prilagodljiv za uporabo, večkratno uporabo in trajno, tudi enostaven za čiščenje, po vsakič, ko uporabite za smolo litje, morate le, da jih sperite z milom in vodo.

5. Poskrbite, da obrti smolo plesen je čisto pred uporabo napolnite silikonsko plesni z epoksi smolo, nato dodamo suho cvetje, bleščice v prahu, itd koli smolo polnilo, ki vam je všeč v to.Samo twist plesni po smole je popolnoma pozdraviti ,bo javnost končnega izdelka.

Obvestilo:

*Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

*Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Velikost: Kot na sliki je prikazano

1 x Silikonsko Plesni

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Matterhorn.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT 8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Dodatne Informacije

Material: Silikonski

Nakit, Orodja In Opreme, Tip: Plesni

Postavka Višina: As the picture shown

Značilnosti Izdelka: prilagodljiva uporaba, ponovno,trajne, enostavno čiščenje

Postavka Vrsta: Nakit, Orodja In Oprema

Blagovna Znamka: luxfacigoo

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: 334276

Element Teža: As the picture shown

Postavka Dolžina: As the picture shown

Element Širina: As the picture shown

Postavka Premer: As the picture shown

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki