MB86C311B M886V311B QFN 7L=

0 ★
(0)

€4.17

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m75043

Opis Izdelka

= = = = = = = = = = = = = = = = = = dobrodošli v naši trgovini = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Naše podjetje je strokovno dobavitelj integrirano vezje podporne storitve, trgovina prodajne izkušnje!Veliko število spot popis, stranka je vrhovno, zagotavljanju strankam s kakovostnimi izdelki!V trgovini, imamo veliko izdelkov, in, kar je še pomembneje, boste dobili visoke kakovosti, najnižja cena in hitra dostava.

Če imate kakršna koli vprašanja o nakupu izdelkov, lahko pustite sporočilo za nas, vam bomo odgovorili v prvem času.Mi lahko zagotovi elektronskih komponent storitev na enem mestu.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- obvestilo -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Izdelek, ki bo test pred odpremo, bo v dobrem stanju, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave z izdelkom.Prejeli smo vaše naročilo, ko plačilo, bomo v 1 ~ 3 delovnih dni, da ga pošljete.

Poslali vam bomo skozi alibaba logistični standard, alibaba prednostna naloga logistike, EMS, DHL, FedEx (glede na način dostave se odločite).

Za vsa naročila kupcev, sploh ne zaračuna stroškov ravnanja, 1 PC del.Ko so deli prišel na svoje, lokalne navade, če nekatere tarife, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli carinskih in uvoznih dajatev.Prepričajte se, da ste prebrali dostave podatke opredelitev pričakovane čas dostave.Če projekt ni prišel, vas prosimo, da nas za sporočila, in se razširi prejemu tega naročila.

Prosimo, preverite po prejemu blaga.Če izdelki niso zadovoljni, morate vrniti kupnine.Obrnite se na nas, preden se je vrnil blago, mora biti v novi in vrnitev statusa (naj kupec vrniti v originalni in nepoškodovani postavk pogoj za nadaljnjo prodajo).

Smo iskreno zahvaljujemo se vam za vaše pozitivne povratne informacije in zapreti posel, bo naš sistem pustil pozitivne povratne informacije.

= = = = = = = = = = = Želim vam srečno nakupovanje, so dobrodošli, da obiščete naslednjič = = = = = = = = = = =

Dodatne Informacije

Vrsta: Regulator Napetosti

Poreklo: Celinska Kitajska

Stanje: Nova

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki