12PCS Pro Ogljem Risal Svinčniki Mehko, Srednje, Težko Oblikovalcev, Ilustratorka

0 ★
(0)

€5.00   €3.85

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m73577

Opis Izdelka

Lastnosti: Profesionalni Oglje, Svinčniki Sklop: Oglje za risanje kit vključno 12 kos oglje, svinčniki.Super za podrobno, risal, risanje, senčenje in mešanje.

OOTDTY

Niso strupene in Okolju prijazno: Oglje delcev, ki se mešajo z najboljšo gline in lesa, ki so zmešani.Ti oglje za risanje svinčniki so na varnem, super pigmentiran, gladko, večplastna lepo, brez krekirana, in enostavno izostriti.

Priložnosti: kot Nalašč za oblikovalcev, ilustratorjev in umetniki za ustvarjanje svoje najboljše delo na papirju, skicirke, skice blazine, in kateri koli drugi medij.Ustvarite dinamične umetniških del ali preprosto skico svoje ideje.super za slika, portret ali še vedno življenje risbe in fantastično za šolsko učilnico.

Dobra Ideja za Darilo: Oglje, svinčniki so obleko za vsakogar od začetka umetnik, da strokovno.Oglje, svinčniki za umetnike, otroci.

4 MM svinčnik vodi premer, vrhunsko, izjemno rafinirano, visoko gostoto oglje, vrhunec moči, break odpornost, in jasnih linij.Fine kakovosti, oglje, svinčniki set darilo za prakso skice, študentov ali hobi.

Specifikacija: Material: Oglje

Svinčnik Dolžina: Pribl. 175/6.89 cm

Tip: Mehka, Srednja, Trda

Svinčnik Vodi Premer: 4 mm

Paket Vključuje: 12 Kosov, Oglje, Svinčniki

opomba: 1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki